Posts

Showing posts from May 31, 2011

Ni laaaa akibatnya jadi DUDA...

Image
Holla semua.. Bila diri ditingglkan, semua mesti dilakukan sendiri. Ini terjadi bila mak pak patik dh pulang kekampung kat Banting, untuk melihat kebun kesayangan depa selepas ditingglkan agak lama. Lagi pon adk pempuan patik ade kat kampung tu sebb kerja di Meru. Tak pe laaa sebagai abang patik redha kan je. Kesian pulak adk patik tu dok sensorang kat kampung. So kat Bangi ni patik terpaksa laa menguruskan diri sendiri. Dulu bila balik dri lab je ade makanan yg terhidang, baju mak tolong basuhkan. Tp kini semua tu patik kene buat & mencari sendiri. Sekali sekala bila SENDIRI itu BERERTI. Untuk malam pertama patik sebagai orang bujang, hanya bee hoon sup, cendawan goreng dan sejug air soya untuk disental mlm ni. Alhamdulillah rezki untuk malam ni. Aktiviti pas ni ade lah menyidai baju yg dh siap mesin kat luar tu dan pas tu tgk cite Kum Kum The Series. Sekian quick entry mlm ni. jumpa lagi yeee. -Ahmad Fauzi Aryaan-

Evolusi Telekomunikasi Ahamd Fauzi Aryaan...

Image
Holla semua... Bertemu sekali lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm enrty kali ni. Akceli entry kali ni jz nk mengimbau kenangan evolusi sistem telekomunikasi yg telah berlaku kat diri sendiri ni haa. Bukan hape, melihat kecanggihan dunia sekarang membuatkan patik teringin nk mengimbau kenangan dlm sistem perhubungan patik sejak dahulu. Bermula dengan NOKIA 3310 ni patik pakai since lepas sekolah tahun 2002. Time ni akceli nk beli pon tak mampu, so abg sulung patik dh memberikan hasil lebihan beliau kat patik since beliau pon dh beli handfon yg baru yg lebih meletop2 dikala itu iaitu NOKIA 3315 (Meletop kate kau!!!!) . Handfion ni patik berjaya memakainye selama 3 tahun cm tu. Kirenye CINTA pd NOKIA memang mendalam bagai lautan dalam katenye!!! So selepas tu hanya jenama NOKIA laa menjadi pujaan hati patik. Handfon seterusnya ni ade sejarah ok!!!! handfon SONY ERICSSON W910i-walkman ni akceli hadih pemberian kawan patik since beliau tgk handfon patik begitu uzur dan daif sekal