Posts

Showing posts from June 4, 2011

Kisah PANAS dimaki !!!!!

Image
Hai semua. PANAS nye cuaca la ni kan korang. Tp rasa nye PANAS lg cerita yg patik nk bawak kat korang. Mungkin bg orang lain ini hanyalah biasa, tp bukan patik. Akceli patik baru je dpt info ni. Rasanya dh ade blogger yg buat entry pasal ni. Kisah pasal ape ek??? Kisah Gambit Saifullah ni MAKI blogger . Orang kata cubit peha kanan terasa peha kiri yeee. Ni laa makian Gambit Saifullah ni kat twitter dia. Click untuk tumbesaran yg HEBAT! Korang tau tak kenapa dia mengamuk cm ni. Sebab nye ade seorang blogger (bukan patik) dah mereview clip video (CV) hasil arahannya yg dikatakan SANGAT SOPAN dan memenuhi adat ketimuran kita. Korang hayati lah dengan MATA HATI yeee. Haaaaa..amacm korang??? Tak berbaur LUCAH kan??? Sopan jeeee video clip ni kan. So still blogger tu SALAH untuk menegur??? *dh cm crite porno patik tgk ade laaaa. Hai Gambit Saifullah, sedar lah apa yg orang tegur tu ade baiknye. Bukan nk jatuhkan ko yeee. Dah ko melanggar adat kita sebagai orang yg penuh dengan

Hari-hari terakhir sebagai DUDA BERHIAS..

Image
Hai semua. Just quick entry pagi ni. Hari-hari terakhir sebagai duda berhias patik dimulakan dengan breakfast nasik lemak daun pisang beli kat tepi jalan jeee. Gerai ni mmg menepati cita rasa patik yg mmg suke mkn nasik lemak. Even mkn sorang tp siap tapau 2 bungkus ok. Insyallah jap lg nk balik kampung nk pick up mak pak patik yg dh patik tingglkan kat kampung dlm 4,5 hari yg lalu. Lepas ni tak de laaa istilah DUDA BERHIAS dh pas ni. yea yea~~ Ok laaaa, patik pon nk siap2 kemas umah, baju segala then nk balik kampung jap lg ni. Korang enjoy ur breakfast yeee. Jumpa lg k. Babai. -Ahmad Fauzi Aryaan-