Posts

Showing posts from June 6, 2011

Rezeki kita bersama..

Image
Hai semua. Just simple entry malam ni. Alhamdulillah patik selesai berbuka puasa bersama mak, pak & adk perempuan patik kat umah. Almaklom laaa dh mood nk puasa tu mai kan. Alhamdulillah telah diberikan kekuatan & kesempatan untuk berpuasa hari ni. Hari ni patik tolong mak masak kat dapur. Nak tau ape yg patik tolong??? = = = = = = = = = = = = = = = \/ Jeng jeng jeng Patik hanya tolong masak ikan jeket goreng & tempe goreng (maklom laa org jawa). Yg pucuk ubi rebus tu adk pempuan patik yg buat. Tu mmg part dia. Hehehe. Part kuah mak patik yg masak. Then utk kueh plk patik & adk pempuan patik dok wat roti jala. Lama tak makan roti jala ni. Kuah kari ayam mak yg sediakan. Sonok gak kerja2 cm ni bile wat sme2 kat dapur. Rasa cm nk raya pulak dh. Hehehe.. Naaahhh, cm tu laaa aktiviti edisi penyediaan berbuka puasa patik dan family hari ni. Insyallah esok patik akan ke UiTM as usual. Dh dekat seminggu dok cuti ni. A bit tepu sikit laaa nk bangon sok ni. Bercinta laaa