Posts

Showing posts from June 21, 2011

Hari Selasa yang ......................

Image
Hai semua. Lama tak makan nasi lemak fakulti Salam hari selasa semua. Hari ni adalah hari yg best bg patik sbb ape ek??? hmmm sbb nye patik dpt mai fakulti dengan senang hati. Hari ni patik dpt breakfast same2 dengan kawan2 lab patik yang rs nye dh lame patik tak buat same2. So hari ni dpt laa patik buat semua tu. Selepas apa yang berlaku lately ni kat patik, patik dh lega dan dpt meneruskan dengan kerja dgn hati yang senang lagi terbuka. Biar lah apa yang berlaku mengikut keadaan. Lupa kan apa yang dh berlaku, maka hari ni patik akan bekerja dengan dedikasi malah lebih fokus tanpa memikirkan orang lain. Tak tahu nak cakap cmne dh, tapi yang penting patik happy sekarang!!! Rasa cm nk p soping ala-ala terapi jee ni. Tapi kne simpan duit laaaa untuk masa depan kan. Sekian entry simple kali ni. Terima kasih kepada sesiapa yang support patik. -Ahmad Fauzi Aryaan-