Posts

Showing posts from June 23, 2011

Bingkisan untuk Ahmad Fauzi Aryaan....

Image
Hai semua. .Insan disebalik nama. ZIZIDIAZORA?? Siapakah beliau ni?? Akceli patik sangat2 menghargai insan yg bernama ZIZIDIAZORA ni. Kenapa patik berkata demikian? Sbb nya beliau ni laaa mengomen paling tegar dlm blog patik. Bole dikatakan setiap entry patik beliau akan tinggalkan komen. Akceli patik hargai dan terasa blog Ahmad Fauzi Aryaan ni terlalu exclusive terhadap diri ZIZIDIAZORA. Entah laaa mane nye best setiap entry patik ni ek?? Patik pon mushkil jap. Tp patik sgt2 hargai abg zizi mai jenguk blog patik ni. Mengikut entry dari blog [Daniel Adie] yg dh beberapa kali berjumpa insan ini, blog patik ni adalah antara 7 blog yg menjadi pilihan ZIZIDIAZORA mai menjengah. woooo penghargaan disitu. Masa dok cek email2 dari peminat *berangan* , patik dh dikejutkan dengan email dri insan yg bernama ZIZIDIAZORA. Wooooo terkejut mau termeninggal ok bila orang yg selalu hanya komen pd blog & la ni beliau sudi menghantar email kat patik. Apakah isi bingkisan itu?????? Biarlah rah

Aktiviti dikala bosan...

Image
Hai semua. .MASKULIN menjadi pilihan bersama Elmo. Selamat hari khamis buat korang semua. Hari ni ade yang puasa sunat tak??? Insyallah patik akan cuba menggagahkan untuk sampaikan diri hingga menjelang magrib nanti. Hari ni patik just duduk rumah je laaa. Nak p lab pon cam tak de menda nak buat kan, so duk umah sambil siapkan buat poster untuk program kelab patik insyallah akan berlangsung pd 29 Jun ini. Somoga ianya akan berjalan lancar dan mendapat sambutan yang menggalakan daripada pelajar2 Master dan PhD fakulti patik nanti. Akceli entry kali ni just nk high light psal aktiviti dikala BOSAN. Bila sebut bosan mcm2 laa korang buat. Bagi patik bila dh duduk umah sensorang tu, ape lg yang nk buat selain main internet je laaa kan. So majalah laaa akan patik cari. So kali ni patik berjaya rembat majalah MASKULIN terbaru bulan Julai. Bukan nk bgtau korang pasal blog patik msok majalah ke hape yeee, tp hanya sekadar beli nk baca je ok..harap maklom!! *jales mmber2 dh masuk majalah..w