Posts

Showing posts from June 29, 2011

Tips RINDU dari Ahmad Fauzi Aryaan...

Hai semua. Naaahhh tu dia tajuk entry yang tak bole nk belah kannn. Hari ni Ahmad Fauzi Aryaan (AFA) korang nk jd Dr.Cinta. Baik laaa, hari ni Dr.AFA korang nk korang tengok dan cuba fikirkan sejenak beberapa soalan yang Dr.AFA utarakan ni?? Pernah tak anda, dalam 24 jam asek laa terfikir kan seseorang?? mybe dalam tidur jee anda tidak memikirkan dirinya?? Bila anda makan, selalu jee anda fikirkan : dia dah mkn belom?? dia sihat ke??" Bila dia minta tolong, anda sedaya upaya menolongnya walaupun terpaksa berkorban apa yang ada?? Anda selalu melihat handphne dengan harapan dia akan SMS anda??? Bila nak tidur atau bangun dari tidur anda mahu menjadi rang pertama yang ucap "good morning / night" walaupun hanya dalam bentuk SMS??? Anda tak sabar-sabar untuk melihatnya?? Bila bercakap dengan nya anda agak malu untuk melihat ke mata nya & anda yang jadi malu?? Haaaaa kalau anda mengalami semua simpton ni, bagi Dr.AFA itu laaa definasi RINDU. Rindu yang ble buat kita rasa