Posts

Showing posts from July 10, 2011

Fuuuhhhh!!! dah sejuk....terima kasih

Image
Hai semua. Salam ahad buat korang. Buat ape je hari ni??? Akceli patik pon tak de plan pape pon hari ni. Dok umah jee basuh segala menda berenjin kat umah ni haaaa cm kereta, motor serta tidak dilupakan akuarium patik yg dh cm bela LUMUT yeee, bukan bela IKAN. Selain dari tu patik pon nk pasang benda baru yang patik baru dpt. Akceli benda ni patik dpt semalm lg tp hari ni bru dapat nk update kan. Kotak ni laa yang dihadiahkan oleh ayah kat patik. Akceli dh lame patik nak sgt menda ni. Alhamdulillah ade ayah patik sudi hadiahkan kat patik. Almaklom laaa patik pon tak de kesempatan nk kuar p beli sendiri. Yea yea patik dpat kipas baru. Yang buatkan patik terkejut bila bukak jee kotak ni adalah ianya adalah kaler MERAH GHAIRAH ok. Waaaaah ayah tau laa kaler fevret patik. Yippieee... Haaaa jangan terkejut yeee patik gile berusaha memasang kipas baru ni selama dlm 30 minit ok. Padahal jz nk pasang jeee part2 badan dia tu haaa. Gile laaaaa. Hehehe... Hambek kau lepas 30 minit berlalu, i