Posts

Showing posts from July 13, 2011

Selepas sekian harinya.........................

Image
Hai semua. Kembali bersiaran bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk ery beliau hari ini. Almaklom laaa nk mengadap lappy REDDY patik ni belum ade masa, so now bru laa ade masa nk update sikit blog kesayangan ketat-ketat patik ni haaa. Bahek laaa entyr kali ni akceli patik nk cerita alkisah 3 chenta hati patik lately ni si Elmo Alexander Aryaan, Danial Rifqi Aryaan & Zara Airis Aryaan. Apa crite beliau-beliau tu semua ek??? mesti korang nk tau progress report pasal depa kan?? Hehehehe.. Naahhh patik perkenalkan kat korang...... Dimulakan dengan: . Danial Rifqi Aryaan . Haaaa see ini laa Danial Rifqi Aryaan patik. Jeng jeng jeng patik akceli terkejut Danial dh beranak laaaa. Gile kau baru jeee patik bela dah kuar anak baru. Maknanya patik berjaya menternak beliau laa ek. Hehehe..Perlu ke nk kene tukar pasu ek??? Kaktus ada jual tanah ke agak-agaknye ek??? Hmmm... Yang kedua. Diperkenalkan Zara Airis Aryaan. . Zara Airis Aryaan . Ni Zara pon dh selamat mak patik tolong tana