Posts

Showing posts from July 14, 2011

Wordless Thursday Night #1

Image
Hai semua. -Ahmad Fauzi Aryaan-

Daripada TIADA kepada ADA....lebih baik ADA.....

Image
Hai semua. Haaaaa nmpk tak ade butang2 yang warna warni tu haaa?? Hari ni patik nk bukak kelas jahit menjahit, sulam menyulam laaa rasanya. Tp agak2 nye ade ak orang yg nak belajar?? Hehehe... Akceli bukan laaa menjahit hebat ala2 fashion designer tu haa. Sekadar menukar rupa sesuatu yg agak dull kosong menjadi sumting yg ade colour sikit laaa. Baru laaa meriah hidup dengan kaler2 yg cun melecun ni haaa. Bahek laaaa, tujuan patik adalah untuk menaikan seri keatas vast patik yg patik rasa agak kosong & bosan. Akceli ade macam2 cara gak nk naikkan seri kat ves patik ni. Kalau nk pakai koleksi pin napkin baby tu ke tp patik rasa nk pakai koleksi butang colourfull as menyeri ves. Simple jeee akceli. Korag just jahit jee butang2 yang korang dpt tu kat part yang korang suke. Jahit laaa mengikut kreativiti korang yeee. Tapi patik nk serikan kat belah dada so dat dada patik akan kelip2 dengan butang2 ni haaaa. Hehehe. Nak tgk hasilnye???? Hehehe. Tak de laa santek mane pon. Tapi ensem