Posts

Showing posts from July 18, 2011

Bila diri makan dek NASIHAT........

Image
Hai semua. Berjumpa sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm entry untuk edisi malam punya. Untuk mendapatkan kesihatan yang baik adalah mengamalkan rutin harian yg baik seperti menjaga makan dan juga sedikit senaman. Akceli entry ni patik buat sesaje jeee nk bg tau benda baru yang patik dh tingglkan sejak bertahun lama nya. Kire la ni baru terbuka hati lepas tgk mmber patik dok buat menda ni. Apakah menda yang dah lama ptik tingglkan???? Ini laa dia... = = = = = = = = = = = = = = \/ Maka bertempat di Taman Tasik Cempaka Bandar Baru Bangi laa tempat patik melempiaskan peluh2 jantan yg ade demi sebuah kesihatan yg sempurna. Hehehe..Akceli ni dh masuk kali ke-2 patik kesini. Sonok gak jogging kat cni. Bukan jee best keadaan kat cni, tapi siap bole main lumba2 kejar jogging bersama org lain gak. Hehehehe.. Sebelum memulakan jogging ni, elok laa buat laa sedikit regangan supaya tak laaa berlaku kecederaan semasa atau selepas abis jogging ni haaa. Ini amat penting ok sebelum

Berkongsi adalah lebih baik....Tak ade siapa yang rugi.....

Image
Hai semua. . Seronok bila tgk ni berulang kali . Sekadar perkongsian hari ini. Akceli patik pon baru jee dapat tau pasal ni. Alhamdulillah penantian yg hampir setahun akhirnya membuahkan hasil. Paper patik yg ditunggu-tunggu ni akhirnya selamat publish dh akhirnya. Selepas berurusan itu dan ini, email sana sini, patik dh dpt clarify kan apa yang dirasakan sesuatu. Paper patik ni dh di index kn dlam SCOPUS. Alhamdulillah & tahniah untuk diri ini. So bole laa paper ni patik attach kan sekali dlam thesis final master patik nanti. Yippiieee... Akceli untuk menjadi cm ni mmg byk pengorbanan yang patik terpaksa lakukan. Yang penting JANGAN KEDEKUT ILMU , sbb nye ILMU kalau yg SIKIT bila kita KONGSI akan menjadi BANYAK . Daripada ILMU yg SIKIT kita tahu & TIDAK dikongsi tak kemana pon pergi nya. Pandai ko tak kemana pon. Hanya sekadar mengingtkan diri ini & mungkin korang yg mungkin terlupa. Nahhh begitu laaa entry kali ni. Hanya sekadar berkongsi kegembiraan & men