Posts

Showing posts from July 19, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Image
Hai semua. [HIZAMI] Slogan patik ni haaa kat bawah ni: 'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya jales laa dengan Daniel-Adie, Amir-Rayyan & Amira-mastura ada banner yg cun lagi ensem. Saya pon nk tergolong dalam geng cun lagi ensem ' Dah siap pon slogan yg BERJELA yg dirasa bole termeninggal tu haaa. Now nk tag mmber laaa, mne tau laaa rezeki sesame kannnn. Nak tag beliau ni laaa. Hamabek kau. Kena tag sudayyyy. [Zoey Zau Yah] Korang yang tak kene, if nak header ATAU full make over bole laa jengah kat blog [HIZAMI] tu haaa.Sekian entry nk header baru kali ni. Jumpa lagi. Babai. -Ahmad Fauzi Aryaan- p/s: kalau dpt full make over pon syok woooo~~

Yang pergi dah kembali......

Image
Hai semua. Selamat selasa pd korang semua yg setia menatap blog Ahmad Fauzi Aryaan ni haaa. Pe keja korang ari ni??? Hari ni patik as usual, setiap hari selasa adalah sesi mencari sesuap nasi kat fakulti patik ni haaa. Ok laaa hari ni patik nk update kisah hidop history patik korang ni haaa. Tak kire laa korang nk tau ke tak, since dh jengah mai kannn. So korang kne amek tau gak laaa kisah history patik korang ni yeee. Korang ingt tak lagi entry [ Bila hilang baru dicari.....] yg dh patik post kan hari tu. Mmg kecoh sehhh bila sekor Elmo Alexander Aryaan hilang pergi membawa diri. Hmmmm. Then nak dijadikan cerita, malam td usai mengemas reddy (sbb kaler netbook MERAH) netbook patik. As usual patik akan menggunakan beg lappy ni untuk mengangkut reddy patik ke fakulti. Bila bukk jeee, mau termeninggal ok bile patik mengetahuinya. Pelbagai rasa nk diluahkan time tu. Geram, sentap, nk termeninggal doblas minit dan sebagainya mula menyelinap diseluruh badan. Arghhhhh..... Apakah dia?