Posts

Showing posts from July 20, 2011

Hisshhh..menda cm ni pon bole jadi ek????

Image
Hai semua. . SILAP . Itu laa perkataan yang sering manusia lakukan. Tipu bila ade yang mengatakan dirinya tak pernah buat silap. Hissshhh ade yang kne back hand plk orang cm ni kannn. Lumrah manusia yg sentiasa akan melakukan keSILAPan. Yang membezakan adalah BESAR atau KECIL keSILAPan tu. Baik laaaa, akceli ni bukan laaa entry emosi patik yeeee korang semua. Tujuan patik post kisah ni adelah sbb nye patik pon dh buat SILAP. Korang penah tak time kat dalam toilet, bila nk nk capai ubat gigi tercapai pencuci muka???? Haaaa.. itu dinamakna terSILAP yeee. Nak dijadikan cerita, kisah patik ni bukan pasal ubat gigi bertukar menjadi pencuci muka. Tapi ni haaaa, korang penah tak nk capai deodorant spray TAPI terSILAP capai menda lain??? Haaa tu laaa jadi kat patik. Kisahnya terjadi malam semalam bila selesai je mandi patik nk siap2 laa pakai baju segala. Time nk mencapai deodorant spray terSILAP p capai hair spray . Bila dh sembur baru laa tersedar itu adelah hair spray. Hambek kau,