Posts

Showing posts from August 9, 2011

Bersederhana laaa Ahmad Fauzi Aryaan oiiiii.......

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera. Tahun ni untuk bajet raya patik berazam nak bersederhana je laaaa. Tahun lepas dah all out dgn baju melayu sulam ala2 pengantin nya. Pastuh sopping kt sogo, jalan TAR lagi. Belum lagi masok soping malam raya kat pasar klang segala Mana dgn open house yg dah macam kenduri kawin nya. Tu tak campur lagi dgn beraya ke klang, umah member2 segala. Setiap hari tukar 1 out fit baru. Dibuat nye sebulan mau penuh termuntah lemari kecik tu haaa. So tahun ni patik budget nak bersederhana.Tak mo laa bazir-bazir dihari lebaran ni. Baju raya tempah sepasang jek. Kalau rajin, beli sepasang lagi. Kasut / sliper raya sepasang je cukup lah. Beg raya rasanya tak nak lah. Nak recycle jeeee yg mana ada. Open house belum tya mak abah lagi nak buat ke tak. So agak2 korang, impian patik nak bersederhana tahun ni bakal tercapai tak?? tunggu....... -Ahmad Fauzi Aryaan- p/s: tak mo bazir2 laaaaa...