Posts

Showing posts from August 23, 2011

Dah nak selesai dh kot........

Image
Assalamualaikum & salam sejahtera semua. . Borang permohonan menduduki Pre-Viva . Alhamdulillah, bersempena hari ke-23 kita berpuasa kerja patik sebagai student akan selesai tak lama lagi. Hari ni bersamaan 23/8/2011 patik dh selesai menghantar borang permohonan menduduki Pre-Viva kat pejabat fakulti. Insyallah dalam hujung bulan depan patik dan beberapa pelajar lain akan menduduki Pre-Viva ni. So now persiapan patik adalah terus menyiapkan a.k.a touch up sikit thesis, tambah ilmu didada yang sentiasa rasa tak cukup ni haaa & buat slide show untuk pembentangan hasil kerja patik didepan memeriksa yang akan ditentukan nanti. Perasaan sekarang ni mmg laa seronok sbb penantian selama 2 tahun akan berakhir. Tapi seram sejuk nye pon ade gak laaa. Tak tahu apa kebarangkalian yang akan berlaku nanti. Apa yang patik harapkan Pre-Viva ni akan selesai dengan cepat. Tak mo laa sampai dok dalam bilik Pre-Viva tu sampai sejam. Wooooo seram~~ Apa pon korang terus laa so