Posts

Showing posts from September 3, 2011

Terima kasih daun keladi........

Image
Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua. - Still mempertahankan treadmark PATIK - Bila sebut hari raya patik yakin malah percaya korang sume mesti dpt sumting special dri tetamu korang kan. Akceli menda ni dh sebelum 1 syawal lagi patik dapat dari 2 orang yang sudi memberikan ole2 bersempena tiba nya hari raya. Bak kata orang, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Berbalik pada pepatah td, patik nk gtau korang yang patik dapat 2 hamper dari 2 orang yang berlainan. Terima kasih pada korang yang sudi memberi cenderahati hari raya kat patik sekeluarga ni ha..Xie Xie nie.. *tetibe bhasa manderin. Hamper pertama, koleksi kueh raya yang didekorasi dlam sebuah bakut bersempana dengan mood hari raya. Tidak dilupakan ketupat yang menandakan tibanya hari raya. Hamper ke-2 koleksi biskut yang didekorasi dlam sebuah beg beranyam mengkuang. Mmg sgt cntik beg tersebut. Beg ni patik bg mak patik buat p mengaji kat surau ke nanti. Hehehe.. Nahhh..cm tu laaa