Posts

Showing posts from October 16, 2011

Nak putus dengan kau !!!

Image
Assalamualaikum & Salam sejahtera semua. Selamat hari ahad korang semua. Akceli ni demam patik still dlm ON OFF cm tu laaa. So since patik tak de nk buat ape sgt tim-time cm ni, so patik nk buat simple update buat korang semua. Time kasih kat kawan patik yang tag video ni kat patik since patik dok ting tong tergolek2 kat katil ni haaa. Lawak gak lagu ni akceli lagu ni. Tapi kalau lebih serius sikit mesti lg comeyy kot. Itu hanya pendapat patik jee yee.. Sekian entry simple untuk hari ahad ni. Selamat bercuti buat semua. Enjoy ursef !!!!! -Ahmad Fauzi Aryaan-