Posts

Showing posts from November 1, 2011

Oooo STALK kite ek?????

Image
Assalamualaikaum & Salam sejahtera semua. . Wallet yang menjadi idaman kalbu . Bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry seteusnya kali ni. Akceli entry kali ni adalah entry yang patik dedikasi buat kawan yang bole patik kelas kan beliau sebagai teman baik patik. Patik baru jee dpt hadiah pemberian daripada beliau semasa berkunjung ke Bandung Indonesia buat kali ke-2. Lawatan beliau ke Bandung adalah untuk menghadiri seminar disana. Untuk pemberian kali ni, beliau telah menghadiahkan patik wallet yang agak lama patik nk cari disini. Mujur bila seorang teman yang sangat memahami apa yang patik ingin mengidamkn. *rupa nye beliau penah terdengar yg patik mengidamkan sangat wallet seperti ni.* #terharu... Once dapat jee patik dh start jeling2 dh apa laa yang agaknya isi dalam kotak ni. Sesampai jee umah teros patik tak beragak-agak belek2 partition dia & teros transfer segala duit & kad msok dlm wallet baru ni. Yihaaaa patik SANGAT SUKA!!!! Apa

Awak awak...kite nk mandi laaaaa.....

Image
Assalamualaikaum & salam sejahtera semua. Hobi baru???? Haaaa itu laa yang patik cuba nk ceritakan untuk entry kali ni. Apa kaitan hobi baru dengan tajuk entry pasal mandi??? Akceli persamaan nye adalah patik baru nk mencuba hobi baru iaitu berenang. Bukan laaa hobi pon tp more pada untuk belajar berenang since patik ni FYI tak reti berenang langsung yeee. Akceli menda ni muncul bila ade kawan mengajak patik untuk sma-sma untuk berenang kat kolam di UiTM tu haaa. Yang menjadi msalah nye patik ni jenis tak reti berenang. Sekadar celop kaki dlm air tu selalu laaaa. Ni nk maen apung2 & berenang dlm air. Wooo mmg tak penah ok!!!! . Hanya mampu melihat dari jauh . Hati ni makin memberontak bila patik dh diajak untuk lepak cuci mata kat pool Danau, UKM Bangi tempoh hari. Seronok tgk bdk2 ni maen2 kat cni. Tapi sabar yeee, sedar dengan kekurangan diri *hahahaha..budus* . Tak pe laaa, kayuh pelan2 yeeee. La ni kawan patik sudi nk ajar patik smapai berjaya berenang. So TQ sgt