Posts

Showing posts from November 8, 2011

Patik pon pernah muda ok...

Image
Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua. Korang pernah rasa muda tak??? Cmne laa ek rupe korang bile time mude-mude dlu ek??? Comot, montal??? Mesti ada yg tak bole terima keadaan diri ms dulu kan??? Haaaaa entry kali ni bukan laa nk buat makian pd korang yg pernah muda dlu. Akceli entry hari ni patik nk show off kan picture patik dari zaman skolah tadika sampai laaa sekarang. Ini adalah koleksi patik yg patik simpan. Sejarah ok sume ni. Ini laaa kita dimasa lampau. So sila percaya laa yeee.. . Ni time skolah tadika . #comel nye..kbai *patik=duduk paling depan & depan cikgu bju coklat . Ini time skolah menengah . #ya ampuuunn tembam nye. *patik=baju coklat sikat belah tengah . Ini time dh beso muda remaja . # Its me !!! *patik=baju melayu kaler light purple Lumrah manusia, bila dh beso ni sume akan mengalami perubahan yg drastik a.k.a anjakan paradikma yg tebabooommm. Ade kawan patik dulu selekeh jee kat skolah, tapi la ni dh jadi model freelance kate nye. Woowww sgt2 t