1st time makan PIZZA HUT..

Sunday, January 08, 2012

Assalamualikum & salam sejahtera semua.



Bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk kali ni selpas beberapa hari tak upload sebarang cerita kegiatan dekat blog patik ni haaa.

Naaahhh untuk entry kali ni, patik nk cite sikit yg patik akceli bru laa 1st time makan PIZZA HUT untuk TAHUN INI yeee. Ulang suara UNTUK TAHUN NI. Hehehe.

Akceli kisah ni berlaku tempoh hari, series patik mmg tak plan pon nk msok makan lunch kat pizza ni haaa. Tetibe ade rezki lebih, seorang insan yg dh belanja patik & kawan untuk lunch kat cni. Terima kasih untuk beliau, semoga makin bertambah2 laa rezki beliau. Amin !!!




As usual selepas menyiapkan task berkenaan program patik, km segeng ni terus gerak ke destinasi berdekatan iaitu di sec.7 komersial (pintu belakang UiTM berdekatan Jakel) untuk meng"lunch"kan diri bersama. Seronok lepaking bersama. Yg gegurl ni mmg best lepaking km. Tu yg mane2 mesti bawak depa ni.



Ini adalah menu km pd hari tersebut. Bg patik, pizza ni cept kenyg laaa & cept lapar semule. Patik hanya mampu makan 2.5 slices jeee. Perghhh kenyg weehhh. Tp cm petg gitu perut dh krok krek nk minta diisi. Hadoiyai. Tp alhamdulillah rezki org ni.


Lihat laa muke masing2 seronok ok!!! Mne tak nye sume muke seronok kekenygan yee. Sernok bila togather2 ni lepak2 smbil bercerita kegiatan harian smbil konsep usik mengusik berlaku. Baru laaa ade warna-warni sesi mkn memakan ni. Hehehe..

Sekian untuk entry kali ni. Selamat bercuti buat semua. Unjoy ur wekend yoooshhh!!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. tgk gambar tuh rasa nk mkn pizza lah pulak hadoi

    ReplyDelete
  2. nia marlissa :
    mmg nk bg sume org terliur..hehehe

    ReplyDelete
  3. IMANSHAH:
    suke gak dominos..tp ni jee yg dekat..heheh

    ReplyDelete
  4. huhu..dh berkurun rasanyha tak makan pizza..last pun msa form 3 kot..ahahaha..

    ReplyDelete
  5. pizza... dah lama tak buat home-made pizza:))

    ReplyDelete
  6. org belanja pizza? alhamdulillah. bukan selalu kan

    ReplyDelete
  7. wah!! tak makan lagi pizza untuk tahun ini.. ulang suara, TAHUN ini! hehe ;p

    ReplyDelete
  8. 4 mould for 7 person? wow..hebat makan tuh...

    ReplyDelete