SYARAHAN PERDANA: Tun Dr. mahathir Mohamad

Monday, January 30, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Simple entry buat kali ni. Perjalanan menuju destinasi semakin hampir. Patik & kawan2 sedang sibuk menyediakan kelengkapan yg terbaik untuk program sulung yg julung2 kali kami handle. Ini adalah "anak sulung" kami dari Applied Sciences Postgraduate Society (ASPS) Fakulti Sains Gunaan UiTM Shah Alam selaku penganjur program ini.

Kepada sesiapa yg berkelapangan, SEMUA dijemput hadir.

Program: SYARAHAN PERDANA oleh YABhg. Tun Dr. Mahathir Mohamad
Tarikh: 22 Februari 2012
Masa: 7.30 pagi
Tempat: Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) UiTM Shah Alam


Somoga program ni akan lancar & diberkati.

Sekian buat kali ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. wah. best tu. tun dr m ! moga semuanya berjalan lancar. ! :)

    ReplyDelete
  2. hari kerja

    kalau hari cuti leh gak dtg..

    ReplyDelete
  3. mudah2 program berjalan dengan lancar insyaallah.

    ReplyDelete
  4. aloo best nya uitm shah alam..suma ada,..uitm kampus sy tak de pun..isk33~huuu...salam satu UiTM ye..

    do follow my blog~

    ReplyDelete
  5. meletop..semga berjaya buat kita semua.. insyaAllah semua hasil titik peluh akan berbaloi. susah susah dulu insyaA senang akan datang.

    ReplyDelete
  6. mr.syazwan:
    takot klu weknd xde org datang laaa..tu yg wat wekdays..

    ReplyDelete
  7. Firdaus®:
    kampus cawangan mai laaa...akceli ni mne2 cawangan pon bole jee wat event ni...Kebetulan km dari s.alam jeee fir...itu jeee...

    ReplyDelete
  8. Anonymous:
    doa2 kan laaa yee...semoga FULL dewan nanti..

    ReplyDelete
  9. Semua orang boleh hadir ke? Dress code?

    ReplyDelete
  10. ada sebarang bayaran tak nak join syarahan ni??

    ReplyDelete