Buah hati pengarang jantung patik...

Wednesday, January 25, 2012

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.

Fuuuhh selepas bercuti dekat seminggu, patik kembali bersiaran semula untuk entry kali ni. Bahek laa untuk kali ni patik jz nk show off buah hati patik. Patik tau ade antara korang yg nk sangat tau sape laaa buah hati patik tu kan?? Heheheh..

Korang ingt senang ke nk pilih buah hati sebelun dibawa masuk dlam family patik. Haaa kne ade evaluation tu. So now patik nk show off laa sape laaa buah hati patik yg patik sayang banget. Dipersembahankan....
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/

. Gabrel Diazora Nafisah Aryaan .

Naahhh ini laa dia buah hati patik yg terbaru. Ingat nk bawak msok dlam family patik ni senang?? Kne tgk gak baka jenis ape. Tapi last2 Nafisah ni laaa yg berjaya menawan hati kami semua. Berusia 4 bulan & berjantina WANITA DARA yeeee.



Akceli kami telah membuat keputusan nk bela Nafisah ni sbb rasa nya kami dh lame ilang kasih sayang seekor binatang setelah kucing kami rasa nye dh dekat 10 tahun meninggal dunia. So ini laaa kucing seterusnya menjadi belaan kami sekeluarga.



Mudah jee nk bela Nafisah ni, jz bagi makan & minom jeee. Yg pelik nya Nafisah ni suke beno tidor kat depan pintu bilik air. Mungkin keadaan depan pintu bilik air tu sejuk, maka kat situ laa menjadi tempat beliau melelapkan mata. Even ko dok ngusik pon beliau still wat bodo & meneruskan agenda buat tahik mata. Apa pun patik sayang keta-ketat kat beliau ni haaa.

Sekian untuk entry kali ni. Jumpa lagi.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

7 komen

  1. aku pencinta kucing... tapi malangnyer alah... sigh!!!

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaa...comeyynyyyaaaa!! Nak pegang..huhu

    ReplyDelete
  3. adehhh

    wan x suka kucing

    geli

    haha

    ReplyDelete
  4. kelass ko pojie bg nama... hahahaha

    ReplyDelete
  5. pergh!!! name kelas!!! vouge gedevas gitu!! haahaha

    ReplyDelete
  6. comey..but umah aku..no pets allowed.huhuuh

    ReplyDelete
  7. saya ada kucing jantan. nama dia joey. kasanova. nak try tak kapelkan ngan nafisah yg masih anak dara tu, pojie?hahahhahaha

    ReplyDelete