Fuhhhhh lega nya dh ELOK..

Sunday, January 15, 2012

Assalamualikum & salam sejahtera semua.



Fuuuhhh lega rasanya bagai nk menjerit bila blog patik dh mula BERFUNGSI semua setelah mengalami masalah dalaman yg patik sendiri pon tak tau. Bila nk login terus ckp blog patik ni dh remove laaa, unable segala. Semua koleksi pictue patik hilang. Perasaan time tu mmg down gak bile lihat hasil coretan patik jadik cm ni. Rasa cm nk terjun tingkap jeee. Tp alhamdulillah patik dh anta report kat google & tindakan yg depa lakukan adalah amat cepat !!!!

Now patik berada jauh dari Shah Alam untuk sesi terapi diri dari kesibukan Shah Alam buat sementara. Yesss im happy to be HERE. Nanti patik update lain yeeee.

Sekian buat kali ni. Jumpa lagi.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. patut la lme x nmpk update.. btw, welcome back pojie

    ReplyDelete
  2. hye :)
    baru folo sini. happy blogging..
    peacee ^.^v

    ReplyDelete
  3. selamat dtg blik.kalau wan pon mesti cuak jugak.

    ReplyDelete
  4. haritu pun ada jd mcm ni jugak.. google oh google

    ReplyDelete
  5. memang dh ramai blogger yang mengalami masalah yg sama... apapun syukurlah dh pulih kembali...

    ReplyDelete
  6. harap2 tak kenalah.huhuhu. cuma faizal ada masalah kadang2 tak boleh nak log in sebab ada keluar kod hapekebendalah ntah

    ReplyDelete