Fuuuuuhhhh PENAT ...

Wednesday, January 18, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entry patik yg hanya sekadar blog diari harian yg mencoretkan aktiviti harian patik.

Untuk entry kali ni patik jz nk mention yg kegiatan patik agak FULL sangat-sangat. Maklom laaa due untuk program Syarahan Perdana bersama Tun Mahathir jz around the corner. lebih kurang sebulan jeee. So pelbagai benda yg parlu di"detail"kan bersama pihak tertentu.

Badan semakin letih. Mujur laaa ada sumber2 yg bole membuatkan patik still bertenaga & sentiasa ceria meniti hari demi hari. Alhamdulillah. Apa yg patik nk stress disini patik sgt2 berterima kasih dekat mak abah patik yg memahami kerja patik sepanjang 2 bualn ini. Yg membuatkan patik terharu bila mak abah patik percaya dengan kerja yg patik lakukan ni sehinggakan patik dibenarkan untuk menetap dekat Shah Alam sbuat sementara.

Yeszaaa betul ini adalah hasil kerja terbesar yg patik buat seumur hidup. Banyak menda yg patik terpaksa bahagikan termasuklah persiapan kenduri kahwin adk perempuan patik yg akan berlangsunng awal bulan 3. Sedikit bersalah dihati patik ni. Tapi nk buat cmne kan, patik terpaksa. Semoga depa memahami kerja patik ni.

Apa pun patik sentiasa mengharapkan kerja patik ni mendapat sokongan dari semua pihak termasuk mak abah patik, kawan2 yg sentiasa menyokong kerja patik ni. Hanya dengan bantuan mereka laa patik bole meneruskan agenda patik ni.

Sekian buat masa ni. Terima kasih.

Insan yg penat,

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: rindu kat family kat umah...


You Might Also Like

7 komen

  1. jom2 makan muffin bole dpt energy :)
    chaiyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. sabarlah..
    katenya tanggungjawab

    ReplyDelete
  3. haha..rest bnyk2 dptkn tnaga bnyak hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam

    Sabar dan hadapi dgn tenang..
    Semoga A.F.A okay ye.. :)

    ReplyDelete
  5. penat ke? chaiyok2.usaha tangga kejayaan...hehe

    ReplyDelete
  6. goodluck pojie!! banyak event2 besar neh:)

    ReplyDelete