Kecoh berita TERGEMPAR !!!!

Tuesday, January 10, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Salam hari selasa buat korang semua yg sedang membaca blog Ahmad Fauzi Aryaan dikala ini. Bahek laaa entry patik untuk kali ni adalah berkenaan kisah TERGEMPAR yg sedang berlaku di UiTM shah alam khususnya tp universiti lain patik tak tau plk laa yee. Kisah tergempar ini bukan laaa berkaitan demnstrasi yg ade sesetengah pelajar yg join. Tapi menda ni lebih GEMPAR dari sume ni.

Apa kah berita tersebut???? Ini laa dia....

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/


Nahhh ini laa yg dikatakan TERGEMPAR dikalangan km student UiTM. Untuk pengetahuan semua. Voucher buku sebanyak RM200 ini adalah diberikan kepada semua pelajar tidak kira IPTA, IPTS, Matrikulasi mahupun pelajar tingkatan 6. Ini adalah sedikit bantuan yg diberikan oleh pihak pemerintah kepada pelajar2 untuk meringankan sedikit beban sepanjang pengajian.

Akhirnya, hari ni patik dh dikhabarkan yg voucher ini telah dikeluarkan untuk semua pelajar UiTM Shah Alam. So ape lagi, patik bersama gerombolan telah menerjah bendahari untuk mengutip voucher sebanyak RM200 ni. Gile ko tak mau voucher sebanyak ni.

Apa pun TQ laaa ye kepada pihak yg memahami keperitan km sebagai mahasiswa/i. Diharap dengan bantuan ini, dapat laaa membantu dalam membeli brg2 untuk belajar. Patik pasti semua kedai2 buku yg glamer seperti MPH, Popular akan dipenuhi dengan mereka2 yg sakan bersoping. Hehehe. Tgk laaa minggu2 depan plk laa turn patik untuk men"soping" barang2 yg dh siap tercatit dlm note book ni haaa.

Sekian buat kali ni. Jom g sopping brg sekolah nk???

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: teringat zaman2 skolah beli pensil, pen, beg segala. So ni laa time nk jadi budak skolah smule. Hehehe.



You Might Also Like

9 komen

  1. dah dapat lama dah,tapi x plan nak beli apa

    ReplyDelete
  2. bole eaa gune kat mph popular.... ade yg kate kedai buku terpilih jek.... "terpilih" tu xtw la yg mne 1

    ReplyDelete
  3. beli lah novel ombak rindu banyak2... erkkkk!!

    ReplyDelete
  4. bnyk nk beli buku grammar....

    ReplyDelete
  5. babah2!! tadi an, lect adik suro beli buku chemist yg setebal alam uh. adik xde wet. gune bcer babah le ye..=)

    ReplyDelete
  6. whoaa....dpt voucher bhai..hehe....dpt tbus tk g cash duit nie..bab rsnyer tk de lg buku nk dbli bab dh smua buku ade kot huhu..nth lerr

    ReplyDelete