Pertemuan LIVE bersama Dekan Fakulti

Thursday, January 05, 2012

Assalamualaikum & salam sejahatera semua.



Bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entry kali ni. Bahek laa entry kali ni patik nk menceritakan pengalaman bersemuka dengan orang2 yg akan menguatkan lagi organisasi program Tun nanti. Orang yg patik maksud kan adalah Dekan Fakulti patik.

Untuk pertama kalinya patik telah diberi tanggungjawab untuk menjadi Pengerusi untuk meeting bersama Dekan & Ahli Jawatan Kuasa Pelaksana bagi program Syarahan Perdana yg insyallah akan berlangsung pada 22 Feb 2012 nanti. Woooowww serius mmg gugup ok bercakap & didengari dengan org2 yg HEBAT di fakulti patik ni. Tapi lumrah manusia memula jeee GUGUP segala, lepas tempoh tertentu semuanya berjalan lancar.



Untuk sesi meeting bersama ni, patik telah mewakili seluruh biro program ini bercakap mengenai segalanya sepanjang program berlangsung. Dalam sesi ini kita akan bertukar2 fikiran mna yg patut diubah supaya program akan berjalan lancar. Maklom laaa km membawa nama2 org tertentu didalam Universiti umumnya dan nama Fakulti Sains Gunaan khasnya. So perkara detail perlu dipandang serius dari mula sehingga tamat.




Ini adalah antara teman seangkatan yg akan mengendalikan projek Syarahan Perdana oleh Tun Dr. Mahathir Mohamad pada 22 Feb 2012 nanti insyallah. Patik akan menjada seramai lebih kurang 34 org AJK pelaksanan progam ni. Yesss jumlah yg begitu ramai yg perlu dijaga bg patik sepanjang bergelar manusia selama dekat 27 tahun ni. Tapi mereka2 ni laaa yg banyak membantu dalam memudahkan urusan patik. Alhamdulillah.

Meeting yg berjalan selama lebih kurang 3 jam ni telah mendapat beberapa keputusan yg perlu diambil perhatian oleh semua AJK. Dan insyallah 2 minggu akan datang km akan sama2 bermeeting dengan semua yg terlibat diperingkat org atasan supaya perjalanan dapat diselaraskan.


Seperti biasa lepas meeting dengan org2 besar fakulti ni, sure laa akan ade sesi luahan perasaan segala. So time ni laa patik rasa cm nk peluk sume org sbb AZAB yg ditanggung selama 3 jam td dh SELESAI. Hehehe. Tapi 1 pengalaman baru bg patik.

Walaupun sesibuk mana patik, insyallah patik akan update blog patik ni supaya korang semua bole laaa mengetahui perjalan program patik sehingga terjadinya nanti pd 22 Feb 2012 nanti insyallah. Sekarang masing2 dh tak terurus dh. I NEED space !!!! *jerit*

Sekian buat kali ni. Jumpa lagi dilain siaran.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

10 komen

  1. syarahan Perdana Tun Dr. Mahathir? menarik tuh

    ReplyDelete
  2. wahhh baju merah itu, pojie!!!

    moga sukses!!

    ReplyDelete
  3. woow! grand giler.. InsyaAllah berjalan lancar

    ReplyDelete
  4. blogwalking :)
    jemput singgah ke blog sy
    http://zamani84.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. untuk menjadi orang yang hebat...niat harus ikhlas, semangat perlu kental, dedikasi terhadap tugas, bertanggungjawab terhadap keputusan, berintegriti yang tinggi dan yang paling penting ialah barokah dari keikhlasan hati. insyaallah abg doakan semuanya akan berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  6. Rozuan Ismail :
    mmg menarik..tp kerja kearah tu HAZABANNAR yeee...hehehe

    ReplyDelete
  7. FaizalSulaiman :
    suke merah...lg bersemamnagt!!!!!

    TQ pejal...

    ReplyDelete
  8. Umar Kadir
    Tq umaq naaa....sedang berusaha kearah itu..

    ReplyDelete
  9. hmm~~iols hanya nampak secebis kaim tudung di situ..dilindung dengan perlindungai cik kiah..sad:-(

    ReplyDelete