Tak lame jeee lagi...

Monday, January 09, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Selamat bekerja & selamat hari isnin buat semua pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan. Dengan harapan korang berada didalam keadan yg best2 sokmo. Bahek laaa entry patik kali ni adalah berkenaan "tak lame jee dah lagi". Ape laaa yg tak lme dh ni patik oii.

Akceli patik pon tengah menghitung hari nk menghantar intention to submit thesis inysllah akan patik buat tengah bulan ni. Walaupon sibuk dengan event yg besar gila smpai nk termeninggal, kerja patik still patik ingat. Tak sabo nk konvo ok.



Akceli patik pon tak tau laaa yg supervisor patik dh anta penama untuk panel penialai thesis patik. Tetibe masa dok wat filing dekat ofis siswazah, patik ternampak surat yg tertera nama patik serta penama pemeriksa thesis patik dh siap sedia. Tanjat patik tgk ok!!!! Ni tinggal patik nk anta thesis jeee then depa pemeriksa akan mula baca thesis patik.


Apa pun yg berlaku patik akan cb menyiapkan selagi kudrat ni mampu menahan segalanya. Akceli patik suke kerja dlm tekanan sbb sume kerja yg patik lakukan dalam time tu akan menjadi best. Tu bg patik laaa. Mungkin lain org lain caranya kannn.

Mungkin ini saja coretan patik buat kali ni. Jumpa lagi dilain entry insyaAllah.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

5 komen

  1. biasa2 la melatih diri dengan kesibukan kerja kerana apabila di alam kerja sebenar nanti semua kerja akan menjadi mudah gara2 pengalaman semasa belajar dulu. good luck pojie..

    ReplyDelete