Terima kasih Dato' VC..

Saturday, January 28, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Hai semua. Selamat hari sabtu & selamat bercuti buat semua reader blog Ahmad Fuazi Aryaan. Sure masing2 penuh dengan agenda tertentu termasuk laaa majlis kenduri kendara yg terover banyak.

Bahek laaa entry kali ni patik nk ucap ribuan terima kasih dari kami Persatuan Pascasiswazah fakulti Sains Gunaan untuk promosi & sokongan yg Dato' Naib Canselor telah berikan kepada kami berkenaan progam Syarahan Perdana oleh YABhg. Tun Dr. Mahathir Mahathir pada 22 Feb 2012 nanti. Bermula dengan sokongan untuk membuat didewan besar sehingga lah kepada promosi kepada semua.

Akceli patik baru jee mengetahui menda ni then dengan sepantas kilat patik pon terus nk tgk update status Dato' Naib Cansellor. Yesss lepas mengetahui pasal ni, kami sangat2 teruja mendapat sokongan yg diberikan. Org yg paling berbangga adalah diri patik selaku Pengarah Projek ni. Bukan senang untuk menggalas sebagai seorang pengarah projek. Banyak yg perlu dijaga termasuk laaa hati-hati banyak pihak.

Apa pun patik ambil ini sebagai pengalaman dalam meniti masa dpan. Semoga pengalaman manis ini berguna untuk meneruskan kehidupan sebagai seorang pemimpin insyallah.

Sekian untuk kali ni. Jumpa dilain masa yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. wah..bestnya!
    windu saat jadi pengarah projek dulu2!

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi handle even yang besar2 macam nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joe_hans:
      Yessss..sme cm patik..ni adalah 1st time..tp make it as enjoyyyy...

      Delete
  3. Replies
    1. IMANSHAH:
      Mmg terasa sgt2 beruntung dpt peluang cmni...

      Delete