Jemput mai naaaa

Monday, February 13, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Hari semakin hampir. Segala persiapan sedang giat patik & kengkawan lakukan. Jemptan kepada VIP sudah selesai dilakukan. Tinggal menunggu jawapan kehadiran dari semua pihak.

Patik pulak semakin tak bole duduk diam. Gile kau hari nk dekat still bole nk duduk belai-belai perut??? NO NO NO ok!!!!



Masing2 sibuk menyiapkan tugasan yg patik dh berikan. patik hanya melihat semua nya berjalan lancar. Kalau korang nk tau time gini jam menunjukan 2 pagi yee kawan-kawan. Semua ini perlu dikorbankan demi menyiapkan kerja dalam masa yg ditetapkan.




Hati ni pon dah semakin tak tenang. Hanya tinggal seminggu kearah program yg paling GAH dalam hidup patik (bagi patik laa yeee). Hanya berharap program yg patik & geng lakukan ni berjaya & lancar.

Sekian buat kali ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: weehhh cuak seehhh !!!!

You Might Also Like

8 komen

  1. all the best pojie..kemungkinan besar masa ni aku dalam mode bepantang ;) jadinya x dapat nak mai laa..

    ReplyDelete
  2. mcm kenal tgn yg belakang apis itew...hahaha...inshaAllah everything gonna be okay...we did our best dah!!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wow!! program hebat, sayang saya tak duk induk. lau tak memang nak join. All the best ! :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini bace entry...

    nice ") like :)

    ReplyDelete
  6. Takpe usaha tangga kejayaan hikhik :)

    ReplyDelete