Penangan Tun M

Wednesday, February 29, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Teringin hati patik nk menulis berkenaan program ini dari mula sehingga laa selesainya program ini. Tapi tak tau dari mana nk mulakan. Ramai yg call / msg patik bertanyakan perihal cara menjemput Tun M ni. Akceli kalau nk disebutkan perihal jemputan Tun M ni, mmg laaa susah. Mana ada kat dunia ni yg senang. Tapi yg susah tu laa akan kita ingat sampai bila2.

Berkenaan kertas kerja yg ditolak, diubah & ditambah diperingkat fakulti sebelum dihantar kepejabat Tun M kadangkala membuatkan hati km ni dh naik PUTUS ASA dh. Respon dari pejabat Tun M yg membuatkan hati tertunggu-tunggu menambahkan lagi ras PATAH HATI utk meneruskan semakin hebat. Penasihat persatuan patik laa yg banyak memberi sokongan & dorongan utk meneruskan & alhamdulillah bila mendapat respon positif dari pejabat Tun M, hati kami sangat2 bersemangat utk meneruskannya.

Berkenaan pengendalian nya pula, tipu laa kalau kata ianya mudah & lancar. Hanya diri & setiausaha patik jee tau kisah sebanar. Maklum laaa untuk mengendalikan AJK pelaksana yg seramai 80 orang yg juga mempunyai 80 prangai yg berbeza2 amat menguji kesabaran & komitmen yg besar. Sabar & tolernsi antara semua membuatkan semuanya selesa mungkin. Sedikit terasa, kecil hati, sentap, makan hati akan berlaku dalam mengendalikan projek besar sebegini. Tapi SABAR, SABAR & terus SABARiah. Hehehe..

Insyallah, patik sedang berusaha mengumpul maklumat untuk patik mulakan menulis berkenaan perjalanan projek ini. Mungkin patik bole namakan penulisan tersebut sebagai "Syarahan Perdana Tun M: Isi hati seorang NAKHODA". Ianya mungkin akan menjadi smpanan patik suatu hari nanti. Insyallah.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

3 komen

  1. sye sangatlah berharap semoga segala ilmu dapat dikongsikan terutamanya bagi students yg tidak mempunyai pengalaman di dalam event management....

    ReplyDelete
  2. hebat la ko pojie. dah leh jd PM ni.

    ReplyDelete
  3. betul tipu kalau sesuatu event tu perfect kan?

    mst ada yg cacat cela

    AJL pun ada error

    masakn kita ni kan?

    apa2 pun GOOD JOB!

    so next jd PENGARAH EVENT tuk SANTAI BLOGGER

    boleh?

    haha

    ReplyDelete