Adele... i LOVE u !!!!

Tuesday, March 13, 2012

Salam sejahtera semua.

i LOVE u Adale???? Tetibe jee patik nk berlaku sedemikian plk ek??? Dh buang tebiat ke. Hai uols reader patik semua. Saje membuat spekulasi dimasa gini. Biasa laaa rasa nye sekarang ni mood Adele ni mmg tengah mencanak-canak naik. Yesss sbb bakat yg beliau perolehi. VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA. *tapi beliau comel jee patik tgk. Putih gebusss.

Bahek laaa entry kali ni bukan laa patik nk intro sangat Adele ni kat korang sbb nye 1 dunia dh kenal Adele kot. So kali ni patik nk kenalkan kat korang seorang insan ni. Dengar laaaa.





Amacam??? mencanak-canak tak napsu korang mendengar vokal milik insan ni. Yesss beliau bg patik mampu membawa lagu Adele ni dengan gaya pembawakannya tersendiri. Tujuan patik hanya lah ingin berkongsi apa yg patik rasa. So far lagu Adele version LELAKI ini adalah terbaik yg pernah patik dgr (itu pandangan peribadi). Thumbs UP dude !!!!

Sekian buat kali ni. Babai

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

3 komen

  1. boleh la best,tapi dgr mcm dh edit pnye la tapi best sore dia ehhehe

    ReplyDelete
  2. Fiq Fikri:
    ye keee pokcik..babah x tau plk bab tu...tp sedap jeee version laki ni haa...

    ReplyDelete
  3. memang mencanak napsu mendengarnyer hahahaha.....1st time kot dengar suara dia..tambahan lagi recording dlm studio, memang best.

    ReplyDelete