Bila diri ini dihargai

Saturday, March 17, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entry dikala cuti weeknd ini. Cmne korang plan cuti korang??? Patik biasa jee dok umah & online sokmo.

Akceli malam td patik & geng program Tun M telah lepaking lepas selesai program tu tempoh hari. Lokasi lepaking kami adalah dekat RED BOX, THE CURVE yee korang semua. Semua adalah fully sponsered by patik pya penasihat bersama hubby beliau. So kami pon masing2 mengasah laaa vokal & makan2 & chitchat sikit2. Yesss its so happning !!!!

Besa laaa bila dh get along same2 ni, mcm2 laaa dok cite itu ini plus smbil2 menSUMBANGkan suara sedua lagu. Yesss patik hanya mampu menSUMBANGkan 2 lagu. Cukup laa kot. Yg laen tu hanyalah jd backup vokal jee. Heheheh..

So pagi td, penasihat patik pon msg patik tanya kabo, kot2 laaa pengsan ke kan. Alhamdulillah still hidop seihat sejahtera hendaknya. SMS yg benar2 meningglkan kesan kat diri patik. Bila patik sendiri membacanya bagaikan tak percaya ini adalah 1 anugerah dari seseorang yg patik pandang tinggi kredibiliti beliau sebagai pemimpin. Korang nk tau SMS tu berbunyi ape??? Ni haaa...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/


Masej yg benar2 membuatkan patik terharu. Seorang insan yg patik hormat telah memberi 1 penghargaan buat patik selaku pengarah program Tun M tempoh hari. Kadang kala terfikir, dimana SUPERB nye patik ni dalam mengendalikan program ini.

Tujuan patik bukan laa untuk mendabik dada mengatakan patik ni HEBAT..TIDAK !!!! Patik hanya ingin berkongsi dengan korang rasa teruja bila 1 penghargaan HEBAT ini diberikan oleh insan yg kita hormat. Alhamdulillah begitu HEBAT kurniaan-Nya pada patik. Patik jadikan ini sebagai semangat patik untuk terus berusaha memberikan yg terbaik dalam apa jua yg patik lakukan tak kira dlm belajar mahupun apa jua program yg patik kendalikan.

Sekian buat masa ini. Terima kasih kerana terus bersama patik dalam memberi komen atau apa saja sepanjang berblog ni. Terima kasih banyak-banyak.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. touching uolss..iols yang baca mesej ni pun terharu..kan iols cakap kalau kita buat sesuatu dengan ikhlas pasti akan dapat kesudahan yang baik.di situlah SUPERB nye uols. dan sebab kita semua adalah satu team..satu keluarga..yang membuat kita jadi hebat..kan uols.. tp kan betul jugak..uols ni frust ker nyanyi lagu sedey2 aje..ahahaa..

    uols..iols pun sayang kat uols jugak..sebab uols sentiasa xpernah jemu jadi KAWAN PINJAM BAHU iols..tengs uols..

    sahabat pinjam bahu

    ReplyDelete
  2. frust kecewa???owh...sgt pelik dari 8-3, 2 lagu je????

    ReplyDelete