Koleksi Tun Mahathir

Friday, March 30, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera.



Fuuuhhh dapat gak patik mencoretkan sedikit kisah patik untuk menjadi bahan bacaan korang kali ni. Akceli arini patik just nk buat entry pasal program Tun Mahathir tempoh hari. Tq to EYESTUDIO sebab telah menjadi fotografi untuk majlis matik tu. Akceli patik dh lame kenal dengan AIZUL MARCELLO iaitu owner EYESTUDIO ni dan teringin nak menggunakan perkhidmatan mereka. So ini laaa time yang patik rasa sesuai.

So korang tengok laa yeee koleksi picture yang sempat patik ambil dari album yang dibuat khas.








Yeeess hasilnya bg patik best ! Start dari kulit luar & presentation album ni kat kami pon patik dh suka (dari pandangan mata patik yeee disini). So kepada sape-sape yang nak menggunakan khidmat EYESTUDIO bole laaa ke [SINI]. Segala info dan promosi ada disediakan disana.

Haaa tu jee laaa menda sempat patik patik ceritakan untuk entry kali ini. Aduhhh lame nye laa tak buat entry ni. Jadi tepu ko tau !!!!!

Ok laaa tu jee buat kali ni. Have a nice day uols.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

3 komen