Mari bersantai gaya A.F.A

Wednesday, March 28, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Korang suke tak lepak library??? Biasanya library ni akan menyediakan kemudahan yg best supaya bdk2 yg nk menggunakan akan berpuas hati dengan perkhidmatan yg diberikan kepada semua pengguna.

Akceli patik pon dh lama tak masuk library PTAR 1 UiTM Shah Alam ni. Kire mai pon sekadar kejap2 jeee. Sekali patik cb nk lepak ni, patik dh dikejutkan dengan 1 pembaharuan & patik sgt2 suke!!!! korang nk tau ape dia??? Ni haaa..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/




See!!! How nice this place right???? Hehehe. Ni laa tempat patik lepak. Mmg santai lepaking weeh kat sofa ni. Syok gak lepak kat cni haaa. Bole laaa bile ngntuk bole laaa nk tido2 ala2 manja2 gituuuu.




Nahhhhh betapa santainye patik lepak smpai kaki pon bole naik ok!!! Hehehe. Akceli patik akan lepak kat libry ni jz utk merasa duduk sendiri sambil buat kerja yg entah bila nk abis nye ni haa.

Tapi akceli patik tak sangka akan ade nye menda cmni yg memberi keselesaan kepada semua student yg menggunakan libry. TQ library, bola laaa pas ni patik lepak lelame smbil bole nk tido dimasa yg sama.

Ok laaa tak tau dh nk bebel lg. Cukup dh kot smpai disni jeee. Jumpa lagi. Babai

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. style la pojie kerusi tu.. ktne ni?

    ReplyDelete
  2. pojie tipu..pojie bukan p library utk wat keje tapi utk update blog. nampak, kat lappy tu...kan dh kantoi hahahaha......

    ReplyDelete
  3. xpernah masuk ptar...so xdapat bayangkan..hahaha...

    ReplyDelete
  4. perghhh! awesome giler!! imah tak boleh duduk lame atas sofa. nanti tido =P hehehe

    ReplyDelete