♥ Sayang korang ketat-ketat ♥

Monday, March 05, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Fuuhhh lame gile kot patik tak mencoret dekat blog patik ni. So hari ni agaknye laa masa yg sesuai patik nk mencoret sedikit kat blog kesayangan patik ni haaa.

Ok laaa entry arini patik dedicate kat diri patik. Entry berkenaan surprise besday celebration patik yg kawan2 patik a.k.a AJK Pelaksana program Tun M tempoh hari. Akceli menda ni putut nye dh lama patik post kan. Tapi disebabka kekangan masa, so hari ni laa patik dpt crite kan sedikit.



Akceli patik tak laaa berharap depa celebrate sebegini rupa. Sbb nye km semua terlalu sibuk menguruskan program Tun M pada 22 Feb 2012 lepas. masing2 punya job yg kene diuruskan untuk ke tarikh tersebut. Tapi pada 15 Feb 2012 lepas, 1 kejutan telah depa buat patik.


2 bijik kek yg mereka sediakan buat patik cukup2 membuatkan patik terharu. Kalau yee pon selalunya hanya 1 ketol jee. Ni skali 2 ketol ok!!!! Mau patik tak terkejut. Apa pun patik terasa sangat2 beruntung depa semua ni beriya-iya nk celbrate besday patik. Ye laaa seumur hidup patik, ini laaa patik rasa sesuatu yg manis buat patik.


Kenangan bulan FEBRUARI 2012 ini banyak meninggalkan sesuatu yg manis buat patik. Menguruskan program Tun M & bdk2 ni celebrate besday patik yg ke 2* adalh kenangan yg sangat2 manis. Ini sebabnya bole dikatakan sejak mengendalikan program Tun M ni, patik dapt ramai kawan baru. Ye laaa AJK patik jee ade 80 orang. Mau tak nye dpt kawan baru kannn???

Apa pun TERIMA KASIH banyak2 kepada semua yg bekerjasama dengan patik & menyambut hari jadi patik utk tahun ini. TQ byk2!!!!!! Sayang ketat-ketat kat korang~~

Ikhlas,

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. wah!!! selamat meningkat umur, babah!! haha


    bile cikgu check entry ni., got some spelling errors la.. potong markah. =D

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday pojie... sorry abg terlalu sibut sejak akhir2 ni sampai birthday pojie pun abg miss.

    seronokkan dpt sambut birthday dengan kawan2...sesuatu yg indah untuk dikenang.

    ReplyDelete
  3. wahhh best la aad org beli kn kek,aku ni xde pun ahahah....ekk pelik jap napa kek dkt atas tu cm terbalik?ahaha

    ReplyDelete
  4. happy birthday tuanku! semoga lepas ni makin success & makin murh rezeki .. (^____________________^) nk kek sikit

    ReplyDelete