Zarul????? siapa tu.

Sunday, March 18, 2012

Assalamaualikum & salam sejahtera semua.


Buat ape je tu???? Naaahhh kalau dh tak de pape nk buat tu meh laaa baca ebtry patik kali ni. Entry kali ni adalah berkenaan ZARUL. ZARUL????? Siapakah beliau yg cuba patik maksudkan???? Adakah beliau insan istimewa???? Hmmmm biarlah patik cuba rungkaikan persoalan korang dari terus cube merepek. Hehehe...

Tapi sebelum tu patik nk korang dengan video clip ini dlu. Dengar sampai habis yeee.





Haaaa cmne???? Dh dengar habis???? So ape kaitan video clip ni dengan entry yg cb patik sampaikan??? Yesss ZARUL yg cuba patik gtau kat korang ni adalah seorang vokalis kumpulan UMBRELLA. Lagu ini telah di'release'kan pada tahun 1996 yg juga lagu hit bg kumpulan ini. Tak tau laa tetibe mood nk dgr lagu2 lama ni muncul sejak dua menjak ni. lagi2 bila mengunjung PUSAT LATIHAN SUARA a.k.a Pusat Karoke. Patik pun pelik mana laa hilang nye vokalis 'handsome' ini setelah lagu hit ini menjadi perhatian & siulan peminat mereka.

Nak dijadikan cerita patik telah meng'google' nama beliau di google & terjumpa www.zarulumbrella.com . Ape lagi patik pon cb laaa utk click & kluar laaa ini.




Yesss ZARUL dari kumpulan UMBRELLA ini adalah seorang blogger too. Tak sangka beliau still wujud & sentiasa update. Khabar terbaru yg patik baca dari etry beliau, beliau adalah seorang pramugara disyarikat MAS. Patik ingat kan ZARUL ni dh menghilang. So kepada korang yg mengenali ZARUL UMBRELLA (ade ke yg tak kenal????) bole laaa ke blog beliau di www.zarulumbrella.com untuk mengikuti perkembangan beliau disana.

Sekian buat masa ni. Patik pon nk praktis suara melalak lagu RAMALANKU BENAR BELAKA ni smpai lebam. Njoy yeee!!!!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

5 komen

  1. Ramalanku benar belaka tu glemer dulu....

    ReplyDelete
  2. Memmang Nostalgia sungguh lagi ni...

    ReplyDelete
  3. patik rasa...patik sudah ramal kan...smua nye benar belaka...hahaha

    ReplyDelete
  4. hingga ke saat ini, ku masih mengenangkan..


    suka lagu ni!

    oo dia jadi pramugara? no wonder la.masa muda2 dia memang smart

    ReplyDelete
  5. hahaha lama tak dengar lagu ni...siyes klau karok ok gak

    ReplyDelete