Review Blog:Manuskrip Anasyg

Thursday, April 05, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Terima kasih laa kepada semua pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan sehingga ade yang sudi membuat review berkenaan blog harian patik ni.

Untuk pengetahuan semua, blog peribadi Ahmad Fauzi Aryaan ni diwujudkan adalah untuk menjadikan bahan perkongsian kepada umum berkenaan apa yang patik rasa. Kire nye blog ini adalah sebagai diari maya buat patik. Bagi patik, tidak rugi rasanya bila sesuatu yang baik dikongsi bersama mungkin akan menjadi inspirasi atau panduan orang lain yang membacanya.

Maka entry hari ni patik nk mengucapkan terima kasih kepada blog www.followanasyg.blogspot.com kerana telah membuat review berkenaan blog patik dilaman blog beliau.



Blog yang dipanggil sebagai MANUSKRIP ANASYG ini adalah sebuah blog peribadi milik insan bernama Ahmad Khairul Anas yang berusia 21 tahun.

Apa yang patik tahu, menngunakan kata ganti diri sebagai Anasyg, beliau sekarang ini menetap dikawasan Kuala Selangor dan sedang mengikuti latihan praktikal di Cambridge College untuk memenuhi kriteria sebelum menamatkan pembelajaran beliau.


. Click banner untuk ke blog beliau .

Ape pun patik sangat-sangat berterima kasih diatas review yang Anasyg buat. Akceli blog patik ni tak de laaa sehebat blogger-blogger lain diluar sana. Tapi masa yang akan mencorakan kita kearah yang kadang kala kita pun tak mengetahuinya.

Buat Anasyg, patik ucapkan selamat maju jaya dalam apa jua yang dilakukan. Bila berblog ni, ikhlas perlu ada. Popular, famous semua ni kita JANGAN ambil sebagai UTAMA. Bila kiat ikhlas berblog, secara tak langsung blog kita akan menjadi bahan bacaan buat sesiapa saja.

Terima kasih Anasyg.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. wah hebatnye..untung la bleh balaj smp mcm tu

    ReplyDelete
  2. OMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - Fauzi Aryaan wat review blog saya - ^^- oh, tak boleh stop blushing - hehe ^^ TERIMA KASEH2 TERIMA KASEH2, oh, correction, cambridge learning house - bukan college Hik- omo, tak boleh stop blushin, terasa rendah diri plak, sbb review sy ta spjg lebar review A.F.A
    blog sy pun biasa je, ^^ omooo still blushin lagi. Terima kaseh ^^

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete