Wowwww ada edisi khas

Sunday, April 15, 2012

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.

Selamat bercuti buat semua. Baik lah entry hari ni patik just nk cerita pasal 'edisi khas'. Kenapa perlu patik nk post benda ni?? Sebabnya patik terlihat sesuatu yg tertulis 'edisi khas'. Apa yang patik nampak ialah benda ini.
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/



Ni haaa. Akceli patik ni adalah peminat minuman bertin Nescafe. Dah banyak jenis patik minum antaranya ice cool, mokka, classic dan sebagainya. Yang patik terkejut adalah tin yang terbaru patik beli. Rupanya tin ini telah direka untuk edisi khas. Mungkin ini adalah sambutan 100 tahun syarikat Nestle. Selamat Ulang Tahun ke 100 tahun Nestle yee!!!!

Apa pun patik suka keluaran edisi khas kali ini yang menampilkan "rendah lemak" yang sesuai dengan patik yang dalam proses diet pengurusan. Hehehe...

Jom reramai menge'test' sama-sama Nescafe edisi khas ini yeee. So selamat bercuti buat semua. Sekian buat kali ini. Jumpa lagi.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

5 komen

  1. wah! AFA edisi khas bila pulak nak keluar?! :P

    ReplyDelete
  2. Sandra Azwan:
    haah..betoi yg ni sedap...+ bole diet..hehehe

    ReplyDelete
  3. Umar :
    AFA cm ni jee laaa...belum mas lg kot..lain kmu tu umar oii..

    ReplyDelete
  4. lama tak minum nescafe sejak dah keje ni, dulu time study aku slalu minum bile nak stay up :)

    ReplyDelete