Blogger memeriahkan Pesta LG

Friday, May 25, 2012

 Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Kembali bersiaran bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entri kali ini berkenaan KEMERIAHAN BERPESTA. Akceli bukan laaa parti ape pun malahan bukan parti buih atau pun ape jee laaa. Ini adalah berkenaan parti bersama LG yang dianjurkan oleh Nuffnang bertempat di GSC Signature The Garden.

Untuk jemputan kali ini, patik telah dijemput oleh Koqin Karemo untuk sama-sama dalam  merasai pengalaman disana. Untuk pengetahuan semua, majlis dimulakan dengan sesi pendaftaran bermula pada pukul 6.30 petang telah dihadiri ramai blogger yang jujur patik katakan kebanyakannya patik tidak berapa kenal.

Semasa sesi pendaftaran kami telah diberikan cermin mata 3D yang akan digunakan sepanjnag majlis berlangsung. Majlis kali ini adalah untuk memberitahu kepada semua blogger berkenaan produk terbaru dari LG iaitu Smart Cinema 3D dari LG. Bertemakan 'Life's Good', LG memberikan 1 lagi produk yang ohsem laa bagi patik. Dengan menggunakan kaca mata 3D tersebut, gambaran yang nyata seumpama objek yang dipaparkan keluar dan menghampiri penontonnya. Hebat sungguh produk terbaru LG ni.


Yang seronoknye patik dapat mengenali kawan-kawan blogger yang baru seperti Syakir RahmanAesya Aealous dan Hafiz Hafizol serta ramai lagi Tidak kurang beberapa yang patik pernah kenal seperti Bro Framestone. Kire tak rugi gak laaa patik menghadiri majlis ni. Ramai kenalan baru yang patik perolehi.


Selain majlis memperkenakan produk baru dari LG, banyak juga aktiviti yang diadakan sepanjang majlis tersebut antaranya twitter trivia game berkenaan tv 3D, pertandingan menari dan game sensor. Memang rata-rata happening laaa semua blogger yang hadir. Beshh!!!!


Diakhir majlis, acara penyampaian hadiah telah disampaikan oleh orang kuat LG kepada semua pemenang. Tahniah kepada semua pemenang. Apa pun majlis ni memang best laaaa. Tq yee Koqin Karemo

Sekian saja entri berkenaan Blogger memeriahkan pesta LG untuk kali ini. Terima kasih kepada semua kenalan blogger. Ade masa lagi kite akan berjumpa lagi.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

16 komen

  1. bestnya dapat join, nampak muka happening sangat.huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh dah join mengejoin ni...

    aku pon ad org invite p , tp aku tk p , ada hal...madammondoq (bj oren) tu menang tv kan...tu kawan kolej aku....

    bro plak jiran aku kat KJ ni. wahahahahaha..

    aku kenal madam+ko +bro je :P

    pasni join la gathering blogger lg..leh kenal ramai-ramai

    ReplyDelete
  3. Rozuan Ismail :
    sonok gak laa..alaaaa org ajk teman..so join laa..tp best laa!!!

    ReplyDelete
  4. Afasz :
    owwhhh dia ke madammondoq yg salu ko cite???see aku byk x kenal ok..aku knal sikit2 jee laaa...

    x silap aku dia menang DVD blue ray rasenye...

    ReplyDelete
  5. syok giler.. sape nk adiah kan ak tv LG ni.. nak satu mokkk....

    ReplyDelete
  6. FaizalSulaiman :
    bukan pink laaa..tp merah..mungkin PINK & AFA x dpt dipisahkan.. *pasrah..hehehe

    ReplyDelete
  7. HAFIZ MALEK :
    mmg pon..nk?????ko agak brape laaa tv yg sebesar 55inci tu..mau puluhan ribu ok!!!!

    ReplyDelete
  8. haha serious ramaik tak kenal pun kan. kenal pun tengok org duk tag-tag kt blog :D

    selamat berkenalan hee

    ReplyDelete
  9. Hi fauzi..
    nice to see u too

    I segan nak tegur u ms kat party tu :P

    ReplyDelete
  10. haha.. laa,, yang ni yang borak dengan aesya tu ke?? okay.. x sempat nak tegur la kan?? hha.. nanti2 kita tegur lagi kalau jumpa atau lepak mana2 ke apa ke. haha

    ReplyDelete
  11. apesal banyak gambar aku interframe nih?? hahahha..

    nice to meet u too, abg master! kuikuikui..

    ReplyDelete
  12. ReeneeRaaid :
    sme laaa..i pon segan tgk u...i ingat kan IKIN wife MAWI td...agak serupa laaa..confuse..

    ReplyDelete
  13. Nazrul Ashraff & Syaza Athirah:
    haah...patik ni segan laaa menegur2..jz tgk2 & simpan dlm hati jeee mne yg kenal..

    ReplyDelete
  14. Aesya Zealous :
    sbb ko GLAMER....PUAS????heheh..

    ReplyDelete