Bukan susah menjadi CERDIK

Tuesday, May 01, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Nahhh tetibe patik bukak tajuk entri kali ini dengan tajuk "Bukan susah menjadi CERDIK". Akceli patik terpanggil untuk membuat entri ini adalah disebabkan ade sesetengah antara kita yang lebih suka bertanya sebelum membuat 'home work' dahulu. 

Kata orang semua dihujung jari. Terima kasih kat google sebab ape yang diminta tidak akan mengecewakan. Begitu juga dengan patik yang akan pergi jauh tidak lama lagi. Google laaa jalan penyelesaian untuk mencari sesuatu maklumat. 

Untuk pengetahuan semua, patik akan ke Guangzhou, China pada bulan 7 nanti untuk menghadiri seminar antarabangsa disana selama seminggu. Now patik sedang diat mencari maklumat berkenaan tempat penginapan yang mana semestinye murah & dekat dengan tempat seminar.




Akceli banyak choice bila google membantu mencari tempat yang patik maksudkan. Ini hanya lah antara hotel yang bole dikatakan murah untuk patik dan kawan-kawan selama disana. Tak perlu laaa nak bermewah-mewah disana. Cukup sekadar ada tempat bermalam, solat & mandi segala. Lagi pun bila duduk jauh ni, duit pon akan mengalir bagaikan air sungai yang tak reti untuk berhenti.

Apa pun terima kasih encik google atas bantuan itu. Simple kan untuk menjadi CERDIK??? Selamat men'cerdik'kan diriee korang semua.

Sekian.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

1 komen

  1. cuba cek lagi groupon ke...mana tau ada offer pulak ;)

    ReplyDelete