Persiapan menanti esok

Sunday, May 20, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.


 


Esok, 21 Mei 2012, patik bersama pasangan pengacara patik akan berada di TNB Research untuk satu majlis perasmian Hari Nuklear Negara 2012 sekaligus berlangsungnya Malaysian Nuclear Science technology and  Engineering Conference (NuSTEC2012). 

Bagi pihak patik, patik bersedia dengan teks pengacara majlis dan hanya 'touch up' intonasi yang sedikit formal disitu serta persediaan pakaian yang akan digunakan esok. Tema patik dan juga pasangan pengacara patik adalah PINK. Mujur laaa patik ada juga koleksi dari rona tersebut.

Apa pun patik berharap semoga majlis yang akan patik dan pasangan pengacara patik akan berjalan dengan lancar. Akceli ini kali pertama patik mencuba bakat diluar UiTM. Semoga semua berpuas hati dengan gaya kami esok. Insyallah.

Sekian buat kali ini. Terima kasih diatas kunjungan korang semua.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

7 komen

  1. nak pegi lah esok bagi sokongan kat mc baju pink...

    ReplyDelete
  2. tak nak bagi sokongan kat pengantin terjun ker akak marlinda??

    ReplyDelete
  3. http://hmhafizmalek.blogspot.com/2012/05/pengantin-terjun.html

    ReplyDelete
  4. TNB Research ?
    im working at TNB now hehe
    xD

    ReplyDelete
  5. Linda Musa :
    haaa laa kak...esok serba PINK yeee...

    ReplyDelete
  6. HAFIZ MALEK :
    pengantin suruh laaa pengantin PEREMPUAN nye sokong..BOLE????

    ReplyDelete
  7. Eazy Izzuddin :
    haah..dekat dengan UNITEN Bangi tu haaa..TNB Rsearch..

    ReplyDelete