PINK itu ensem

Wednesday, May 16, 2012

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.


 
. Pink tu nice colour gak ek .

Bila sebut PINK atau Merah Jambu jee mesti korang akan melihat kepada kaum hawa. Yesss itu memang tidak dapat dinafikan unutuk semuanya. Tapi bila masa berubah, warna yang selalu sinonim  dengan kaum hawa itu telah menjadi warna yang bole IN dengan semua orang. Maksud patik boleh juga untuk si jejaka.

Lelaki masa kini telah mula untuk terjebak dengan warna-warna yang berunsur pink. Pink yang dimaksudkan ini adalah jenis yang light pink laaa. Bagi patik, hanya orang yang berani jee yang mampu menyarung sesuatu yang ada unsur pink. Mungkin orang akan memandang sesuatu bilamana kita menyarung sesuatu yang berwarna pink. Pemikiran orang tidak boleh dihalang. Jika kita rasa itu ok dan yang penting confident, so sarung jeee.

Apa yang patik tau, ape yang patik rasa nak sarung, patik akan sarung. Pedulikan a.k.a persetankan laaa pandangan orang yang kadangkala ni akan menjatuhkan orang lain. So jom BELASAH jeee dan yang penting CONFIDENT !!!!

Sekian buat kali ini. Terima kasih laa ye meluangkan masa ke Blog Ahmad Fauzi Aryaan ni ek.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. ade satu je baju kaler pink..hehe

    ReplyDelete
  2. ada dua baju kaler pink.ok je pakai

    ReplyDelete
  3. WEEEEEEEEEEEEEEE


    so cuuuuweeet

    ReplyDelete
  4. hai abg baju kaler pink -.-

    ReplyDelete
  5. pesal semua komen2 ni dari laki je? Amboiii..laki skrg mmg minat pink eh ;p

    yup,setuju..lelaki yg pakai pink adalah lelaki yg confident! Hensem gak kalo laki pakai pink cam cikgu Fahrin dalam seindah sakura..badan ketak2 tapi semedang pakai pink. hehe

    P/s:mak budak naik kete kelisa shocking pink lagi confident kot kan? hahaha

    ReplyDelete
  6. setuju...apa saja boleh dibuat dengan syarat mesti konfiden... syabas dan tahniah atas konfiden anda pakai baju pink..hihihi.....

    ReplyDelete
  7. luqman zakaria:
    so pas ni bole tambah laaaa koleksi...

    ReplyDelete
  8. Rozuan Ismail:
    bole laaa beli lg pas ni..

    ReplyDelete
  9. Erina Asmawani :
    bdn cikgu fahrin cun...jales woookkk nk ade susuk cm tu...

    Keta pink tu mmg 'sembah ratu' laaa gamaknye...hehehhee

    ReplyDelete
  10. zizidiazora:
    haaa laa abg zizi...sarung & confident jeee...

    ReplyDelete