Selamat Ulang Tahun

Sunday, May 27, 2012

 Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to Dr. Min...
Happy birthday to you...


Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entri yang kesekain kalinya. Sebenarnya, celebration ni dah dibuat minggu lepas. Sambutan untuk siapa yee??? Sambutan ni adalah untuk insan yang telah banyak membantu kami sepanjang kami mengendalikan persatuan pelajar pascasiswazah sesi 2011/2012 yang lalu. 

Untuk membuat sambutan ni, banyak halangan terpaksa ditempuhi. Almaklom laaa sambutan yang konon-kononnya nak dibuat secara rahsia. Tapi alhamdulillah ianya selesai diadakan dengan agak meriah.

Konsep sambutan ini adalah potluck dimana kami sama-sama membawa juadah untuk dijamah bersama. Walaupun masing-masing membawa serba sikit, bila dikumpul memang tak terhabis laaa pada hujung majlis.



 Sambutan kali ini agak meriah kerana 3 gorup yang berbeza telah same-samemengendalikan persatua pelajar pascasiswazah untuk 3 tahun yang berbeza dan group patik adalah group yang kedua. Walaupun kami ni pelajar, tapi hubungan antara kami AJK persatuan dengan staff dipejabat siswazah ni bagaikan kawan-kawan.





Sambutan yang sederhana tetapi meriah ni berakhir dengan kemeriahan terpancar diwajah insan yang kami sambut. Hehehe. Makanan semuanya habis kami tapau, dan konklusinya memang berbaloi laaa buat majlis macam ni. Akhir sekali terima kasih DR. SHARIFAH AMINAH SYED MOHAMAD diatas segala yang disumbangkan sepanjang kami bekerjasama dengan Dr. Ingatan dan nasihat akan kami ingat dan akan kami praktik kan dimasa depan.

TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA


Sekian buat kali ini. Terima kasih diatas kunjungan korang semua.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

13 komen

  1. baiknye.hehehe happy bufday yer.hehehe nak kek

    ReplyDelete
  2. kalau buat party ape2..potluck paling best..sebab makanan mesti banyak..hhe..

    ReplyDelete
  3. ehhhh....
    dlm picture tu pun ade gamba kite laaaaaaaaa.....
    camne tuuuuuuuuuu....

    http://hmhafizmalek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Rozuan Ismail:
    insyallah terharu..siap nanges2 lg ok..

    ReplyDelete
  5. Edy Fee :
    nk kek????dh abis laaa edy...hehehe

    ReplyDelete
  6. luqman zakaria:
    betoi.so nk save buat laa pokluck..syiokk!!!

    ReplyDelete
  7. HAFIZ MALEK :
    ko dh knape buang tebiat???

    dh mmg pasti2 laaa ko tu kawan aku..hishhh..

    ReplyDelete
  8. MawardiYunus :
    haah..kek pelangi...besh wookk!!!

    ReplyDelete
  9. Igtkan clone.... sbb nmpk sama tp xserupe... hahaha

    ReplyDelete
  10. HAFIZ MALEK:
    eh x laaa...patik pon x tau..patik ajk jeee dia join skali..nk enterframe gamaknye...

    ReplyDelete
  11. ingat lu p besday bash kamal adli, makan kek pelangi wu wu wu

    ReplyDelete