Selesai 1 lagi kerja

Wednesday, May 23, 2012





Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Mesti ade yang cakap "alaaaaa menda cm ni pon ko nak update???". Arghhh tak kisah laaaa. Sekadar update apa yang termampu. Alhamdulillah selesai juga laaa persiapan yang seterusnya selepas patik selesai membayar yuran penyertaan yang perjumlah ribuan ringgit dan yang terbaru patik telah selesai membeli tiket flight. Pagi ini patik telah menyinggah Jabatan Imigresen Malaysia yang terletak di Plaza PKNS Shah Alam untuk membuat pasport, tetapi pasport ini akan siap minggu depan disebabkan masalah teknikal yang mengambil masa sehingga seminggu. 

So lepas ni last step adalah membuat visa dimana patik akan ke Bank of China untuk ke Kedutaan China yang terletak di Jalan Ampang, Kuala Lumpur (kalau tak silap patik).  Fuuuhhh memang banyak gak laa patik berhabis demi mencapai keinginan kesana. Tapi demi mencapai hajat tersebut, patik MESTI selesaikan semua ini.

Semoga semuanya berjalan lancar termasuklah duit poket sehingga hari kejadian. Hehehehe. Sekian entri update buat kali ini. Terima Kasih atas kunjungan korang.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

2 komen

  1. xpe2..usaha je moga membuahkan hasil.. gud luck ^__^

    ReplyDelete
  2. Syakir Rahman :
    TQ syahir yeee...sbb gatai sgt nk p...so gigih kan jgak laa..

    ReplyDelete