Yakin dengan diri itu penting

Sunday, May 20, 2012


Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Bila dah tak ada kerja nak buat dan bosan tak tahu nak dilawati benda dialam maya ni, patik suka melihat fashion-fashion yang digayakan oleh anak muda sekarang. Mana yang sesuai dengan jiwa patik, akan patik cb untuk kepuasan diri patik. Google jeee semua ade disana. 








Nahhh ini adalah antara gaya yang patik suka tengok. Mana-mana yang IN dengan jiwa patik, akan patik pertimbangkan. Apa yang patik pasti sifat YAKIN dengan apa yang digayakan itu penting. Terima kasih laaa kat google. Segala info hanya dihujung jari.

Sekian entri santai buat kali ini. Terima kasih kerana mai ke Blog Ahmad Fauzi Aryaan.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

5 komen

  1. memang semard!! and betul ape yang kamu cakap tuh.kite kene yakin dengan ape yang kita gayakan..hehe

    ReplyDelete
  2. hye incik patik...

    cikbb in da houseeeeee..lalalla

    btw, cikbb rasa style kat atas ni mmg ada sgt stylo...kalau pandai gayakan dengan style rambut sume, kompem smart...biar xhensem, tapi kemassss...=p

    ReplyDelete
  3. yup..kene yakin apabile mau bergaya...
    hawiz pon ade kasut purple dan selalu pakai time keje...mmg org akan pndang pelik..tp biar je..sbb tu style kite..yakin dan berani...=)

    ReplyDelete
  4. yes yg penting yakin :) kalau org pompuan ada diantara keyakinan mereka terletak di kasut tingginya...hehehe apa2 pon kena yakin...

    ReplyDelete