Indanya bila makan FREE

Wednesday, June 13, 2012

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.



Kembali bersama patik korang untuk entri kali ni yang bertajuk 'Indahnya bila makan FREE'. Sebenarnya kisah makan free ni bukan laaa atas tajaan tempat patik makan ni. Nak dapat tajaan mungkin 1 hari nanti kot insyaAllah. 




Sebenarnya ada kisah yang berlaku sehingga terjadinya kisah makan free ni. Yang bebenornya bukan laaa hebat mane pon. Ini semua atas sedikit (terlalu sedikit ok) bantuan yang patik dan beberapa kawan patik membantu menyelesaikan masalah kereta kawan patik yang mengalami tak bole start. So kami bersatu hati terus ke rumah beliau dan membawa segala kelengkapan termasuk jumper kesana. So kami kire jadi penyelamat beliau laaa.

So sebagai balasan (mungkin), kami telah dibelanja oleh insan yang kami bantu tadi. Alhamdulillah rezeki kami tengahari tadi murah. Kami telah menjamu selera di Noodle Station yang terletak di SACC Shah Alam.



Dengan tema 'Taste the Spring', memang kami cukup-cukup balun laaaa. Cuma air yang patik minum ni jeee tak berapa nak habis sebab portion nye yang besar. Ini pun air yang segelas besar ni pon patik dah share berdua dengan kawan patik. Makanan yang dihidangkan lebih kepada mee-mee yang bermacam-macam rasa. Korang bole laaa cuba nanti (kalau terliur laaa). Memang best !!!!

Apa pun terima kasih diucapkan kepada insan baik budi diatas makan FREE tadi. Pertolongan kami yang kecik (memang kecik pon sebenarnya) ini dibalas dengan rezeki yang sangat murah dimasa depan. Amin. Semoga rezeki insan yang telah belanja kami tadi dimurahkan lagi insyaAllah.

Sekian saja entri makan FREE kali ini. Jumpa lagi dilain enrti yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

15 komen

  1. hikhik, klau free semua indah, bukan mkn je....

    ReplyDelete
  2. perghhhh... xpedas ker???
    air tu tak sejuk sampai ke kepala???

    ReplyDelete
  3. memang indah ;)

    akk folo sini ;)

    ReplyDelete
  4. buat perkara baik , ikhlas insyaAllah..balasannya setimpal...

    ReplyDelete
  5. huyooo..beta da lama xmkn sedap2.teliur jugak nie T_T

    ReplyDelete
  6. wah...sedapnya..arep dulu time kat kolej pernah la makan kat noodlestation..boleh tahan jugak.

    ReplyDelete
  7. untungler dpat makan free.. haha.. kompem balun hbis r.

    ReplyDelete
  8. pergh..... lapar lapar lapar ...ngee

    *gigit tangan sendiri... m O_o m

    ReplyDelete
  9. pernah sekali merasa makan kat restoran ni
    makan kueyteow soup dgn chicken chop dia

    bolwh tahan jugak..

    ReplyDelete
  10. rezeki yang tak disangka-sangka dari kebaikan yg dilakukan.. untunglah..

    ReplyDelete