Lagi bungkusan yang diterima

Thursday, June 21, 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Jeng jeng jeng. Lagi parcel patik terima hari ini. Sebenarnya ayah patik yang menerima bungkusan sebab patik sedang seronok asyik diulit mimpi dek kerana tidur ditengahari. Miahahaha. Ini sebenarnya patik secara tak langsung telah menyertai 1 program giveaway dan telah diberi sedikit cenderamata sebagai insan bertuah dari kak bitt (betul ke nama akak ni ek?)



Yehaaa terima kasih kak bit. Bungkusan akak dah selamat sampai kat rumah patik dan keadaan coklat still keras lg. Seketol coklat telah selamat mendarat kat dalam perut patik ni haa. Sedap rasa coklat pemberian orang. Kalau beli sendiri confirm laa sampai berbulan baru abis. Itu laaa penangan bila orang bagi dan bila kita beli sendiri.




Bagi patik Blog Color of Bitt ni mempunyai keistimewaannya sendiri. Patik suke tengok anak beliau yang doubleIS tu haaa. Dah laaa ensem malah comey belaka. Lagi 1 banyak info-info pasal percutian dan yang paling best Kak Bitt suke buboh gambar makanan yang sangat sentap dilihat pabila dibulan puasa. (tetibe bulan puasa??). Memang terliur laa. So korang bola laa menjengah Blog Color of Bitt selagi stok masih ada. Hehehe.

 Sekian saja entri terima kasih patik pada Kak Bitt. Jumpa lagi dilain entri ye.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

9 komen

  1. wah...bestnye..post sini satu...hehe

    ReplyDelete
  2. juga slmt sampai dan kongsi mkn2 coklat yg sodap tuh...

    ReplyDelete
  3. wah, hehe,sepanjangi berblog, belum pernah lagi dapat bungkusan mcm ni.huhu

    ReplyDelete
  4. wah bestnyer....dpt free chocolate......... antar kat remy sikit....he3...tahniah bro!

    ReplyDelete
  5. tahniah..sure la best kan ? :)

    ReplyDelete
  6. tahniah ya bro..peminat ke tu..

    ReplyDelete
  7. bulan pose dh dekat..pasni blog penuh gambar mkanan la...
    tahniah menang!

    ReplyDelete