Macam-macam laa ko Nafisah Aryaan

Thursday, June 14, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Hambek kau !!! Start mule entri untuk hari ni patik dah tempek muke si Nafisah Aryaan ni haaa. Korang tengok jeee aksi beliau ni pon korang dah bole agak kot dengan ape yang cuba dia lakukan kat patik ni haa.

Ini laaa dinamakan cobaan untuk mengganggu tatkala patik dok nak merajinkan buat kerja, print segala apa yang patik perlukan dan beliau menjadi penunggu disitu. Dia ni memang PANTANG ok dengan bunyi printer patik. Dah laaa printer bunyi cm nk turap jalan, kalau senyap jeee sure tak de gangguan kan.

Ape pun patik seronok dengan kehadiran Nafisah Aryaan dalam keluarga patik. Segala stress hilang bila tengok gelagat dia ni haaa. Korang suke bela binatang peliharaan???

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

19 komen

  1. pergh nama......hahaha gempak2

    ReplyDelete
  2. Nama dia sangat solehah!

    Gebunya dia...COMEL!

    ReplyDelete
  3. sek baik gebu & bulu lembut ye

    kalau takk....

    haha

    ReplyDelete
  4. perghh, nama kucing tak tahan la bro..NAL pun bela kucing..

    ReplyDelete
  5. ya Allah ! comel nyerrr... ngee

    ReplyDelete
  6. amboiii sedapnya nama kucing u. agak agak nnt kalau dpt anak pompuan, lagi glamer laa nama ek? hehe

    ReplyDelete
  7. bile nak bawak mai shah alam mok??

    ReplyDelete
  8. hahaha comelllll laa :DD

    hai nafisah aryaan (^_^)V

    ReplyDelete
  9. ingat story pasai awek tadi..=p

    ReplyDelete
  10. erk..nama kucing kah? haha,, awesome nama tu XD sy punay sy letak Meh Meh je tp kiut,,haha

    ReplyDelete
  11. perghh sedap betul namanya...hehhehee

    ReplyDelete
  12. segaklah cik nafisah nih..mata bulat kalah nenek haha..culik kang..nenek ska gak kucing tp skang x leh bela dah..family tak bg dah huhu

    ReplyDelete
  13. pinjam kucinggg comel tuuuu 8hari.
    plissssssss

    ReplyDelete