Makanan tambahan

Wednesday, June 06, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Haaaa mari makcik-makcik, pakcik-pakcik, kakak-kakak, abang-abang dan adik-adik sekalian. Yang jauh mari dekat. Yang dekat mari rapat. Yang dekat..... haa tak payah laaa melekat-lekat. Ok dah cukup cam tu jeee. Ini entri patik nak bercerita perihal makanan tambahan. Coppp ini bukan makanan tambahan yang supliment, teh kurus segala ni. Ini memang memang makanan untuk tambahkan ape yang dirasa kurang.

Korang jangan laaa lari bila patik kata ini makanan tambahan. Patik ni bukan direct selling yang jual ala-ala MLM pejadah segala tu. Ni kalau korang cube mesti korang suke. Nak tau ape???? Ni haaa..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/



Tadaaaaaa sebuku roti, sekotak air peel fresh dan yang penting GARLIC SPREAD. Sebenarnya patik hanya nak bercerita makanan yang patik TERtambah dalam senarai makanan yang patik suke lately iaitu GARLIC SPREAD. 

Sebenarnya jatuh cinta patik pada benda alah ni bila ade majlis makan-makan dekat fakulti patik dan antara juadahnye adalah roti bakar garlic. So sejak pada tu, kami yang tergolong dalam mangsa pemakan roti tersebut dah cm addicted dengan benda ni.

Jadi patik pon beli laaa untuk makan santai kat rumah dengan family. Family patik pon suke dengan garlic spread ni sebab rasa bawang putih nya yang tidak berapa tajam menusuk dan sesuai dimakan dengan roti bakar. Kalau ade sup cendawan yang prego tu ke, perrghhhh memang sedap laaa. 

Sekali sekala nak 'bela' badan dengan makanan yang kita suke tak salah kan. Kire balance laaa ade jus buah sebagai peng'cover' dengan lelemak dari butter ni. Tak gitu??? (kalau tau dek orang yg amalkan diet ni, mati patik kena maki ni)

Itu jee laa entry samtai untuk malam ni. Korang pon bole laa mencuba GARLIC SPREAD keluaran BUTTERCUP ini. Sekali cuba mau 2,3,4,5,6 kali nak lagi ok!!!! Selamat menjamu selera.

Iklan tak berbayar dari GARLIC SPREAD BUTTERCUP ini dibawakan kepada anda oleh Ahmad Fauzi Aryaan

You Might Also Like

25 komen

  1. peel fresh durian belanda sedap!!

    ReplyDelete
  2. larik vampire2 bau garlic.. haha...

    ReplyDelete
  3. mcm sedap la nk try beli la huhu tx baba :D

    ReplyDelete
  4. tak berbau kee garlic tuu ? buatkan satu boleh ?

    ReplyDelete
  5. sedap
    nak, nak
    nampaknyer iklan ni berhasil

    ReplyDelete
  6. oh. ade jual ea.. nak try jugaklah. hantu bwg putih nie. hehehe

    ReplyDelete
  7. hhahhahaaha...igt vitamin ke apa td.. hm, bleh try ngn cheese x garlic spread ni?hee

    ReplyDelete
  8. Wah..jaga kesihatan sangat....

    Bagus2...

    ReplyDelete
  9. ambOi. kemain lagi makanan tambahan dye.

    ReplyDelete
  10. eddy syrol :
    ye ke???patik suke pink guava...PINK laa kate nye...hehehe

    ReplyDelete
  11. fariez :
    helooo..kmu kne cube laaa..dia x TAJAM bau garlic nye..

    ReplyDelete
  12. Fiq Fikri :
    sedap pokcik..pokcik cuba...

    ReplyDelete
  13. aydah ahmad :
    xde bau sangat..dia just nice jeee bau nye..sedappp..

    ReplyDelete
  14. iKhRam :
    cuba laaa..sedapppp...x cube x tau..

    ReplyDelete
  15. Izzah Ab Aziz :
    izzah cube laaa..pas tu baru komen..

    ReplyDelete
  16. Athirah Rosli:
    p giant jee..pas tu beli roti sekali..

    ReplyDelete
  17. DanieL AdiE :
    yeee laaa adie..nk sihat laaa..so makan yg "sihat" jee...hehhe

    ReplyDelete
  18. SP (spudinpunya) :
    SP nk sihat bole laa tiru patik..

    ReplyDelete
  19. ehemm.. ehemm.. nak menyibuk gak. dah jatuh cinta ngan roti garlic + sup cendawan prego ke. Ni mesti masa puasa hr tu.. iman tergugat dik org depan bakar roti garlic ye hahahha..

    ReplyDelete
  20. lepas makan garlic spread tu kena makan chewing gum kasi bau bawang putih hilang hehe

    ReplyDelete
  21. yes...saya selalu makan tu tengahari...sebab saya diet...akekekkeke tapi boleh high5 la makan di pagi hari kadang2, kalo tak sempat masak... btw tak pernah try lagi brand ni, kena try nanti...kadar garam dlm spread selalunya tinggi tu selalu sapu di roti jek...kasi balance....aekekkekee

    ReplyDelete