Pengalaman sehari bersama Biolyn Hairspa

Monday, June 18, 2012

 Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Biolyn Hairspa, Seri Kembangan

Sabtu lalu bertempat di Biolyn Hairspa, patik dan beberapa blogger lain telah dijemput oleh blogger Bro Framestone untuk merasai pengalaman berada disebuat saloon yang agak baru pembukaannya di Seri Kembangan berdekatan dengan South City Plaza. Pengalaman sehari yang agak best ini semuanya adalah ditanggung oleh Biolyn Hairspa.

Kami telah berada disana selama lebih kurang 2 jam bermula dari pukul 2.30 petang untuk merasai pengalaman disana. Disana terdapat lebih kurang 15 kerusi untuk satu-satu sesi menggunting rambut. Pemandangan yang hidup dapat dilihat kerana dikelilingi dengan panel kaca yang membolehkan kita melihat pemandangan luar dengan selesa. Terdapat juga ruang menunggu yang santai dan sambil menunggu kita boleh melihat produk yang dijual oleh Biolyn yang semuanya adalah berkualiti dan berpatutan dipamerkan disekeliling ruang premis.


Antara produk keluaran Biolyn

Produk disini adalah kebanyakannya menjadikan cecair Phytohyauronic Acid daripada tumbuhan sebagai campuran didalam produk mereka.  Mereka bukan saja mempunyai produk untuk kesihatan rambut, mereka juga mengeluarkan produk untuk kesihatan kulit dan kesihatan badan dan yang paling penting harganya yang berpatutan serta berkualiti.


Keadaan dalam premis Biolyn Hairspa

Pengalaman patik sepanjang berada disana adalah sangat-sangat berpuas hati. Dengan servis yang diberikan oleh stylist mereka membuatkan patik akan menjadikan tempat ini sebagai tempat patik memanjakan rambut & kepala. Bukan saja mereka mencuci rambut, mereka juga membuat sedikit urutan yang begitu selesa. Lain ok rasanya bila kite urut sendiri dan orang lain mengurut. 

Walaupun kami mendapat pakej PERCUMA disana, korang juga boleh la merasai pengalaman seperti mana yang patik alami kerana mereka mempuyai 2 pakej yang ohsem kepada LELAKI dan WANITA. 

RM 10 untuk Basic Hair Servis merangkumi Royal Hair Treatments (Scalp Care Treatment + Shampooing + Haircut + Hair Care Treatment).

RM39 untuk Signature Intensive Hair Care merangkumi Royal Hair Treatments (Scalp Care Treatment + Shampooing + Haircut + Hair Care Treatment) dan 1 produk (PILIH diantara Hair & Scalp Serum with Phyto Hyaluronic Acid ATAU Skin Essence with Phyto Hyaluronic Acid)


Terima kasih Biolyn Hairspa

 Jadi apa tunggu lagi, kunjungilah Biolyn Hairspa untuk merasai pengalaman yang OSEM disana !!!

Biolyn Health Risk Management (M) Sdn. Bhd.
55-1,2,3,4, Jalan SP 2/1,
Taman Serdang Perdana,
43300 Seri Kembangan, Selangor. (Berdekatan dengan South City Plaza)
Tel: 03-8941 8303, 03-8945 6780, 03-8941 2664
Fax: 03-8941 7303
Website: http://biolyn.com.my
Email: enquiry@biolyn.com.my


You Might Also Like

25 komen

  1. wow...best nyer... dpt tretment free...... siap free gift lagi..... bertuah badan.....
    nice building nice deco....
    for her and his juga......

    ReplyDelete
  2. pergh.... best nye dapat memanjakan diri... free lak tu... mesti layanzzzz abis kan :)

    ReplyDelete
  3. i tot mask..akekekkee aduhai lama tak pergi saloon..boleh try nehh

    congratulations..nanti email eh
    http://b1tt.blogspot.com/2012/06/pemenang-giveaway-langkawi-2012.html

    ReplyDelete
  4. weh bestnya cmni..cmna nk join skli erk?hehe

    ReplyDelete
  5. jd duta skrg yer...ptot rmmbut cntik.ehhe mhal tak

    ReplyDelete
  6. uik..bila masa ada ujang lak tu?hehe.

    ReplyDelete
  7. uiiitttt pic sy ado....ish ish ish...nak sapa la tu....huhuhu yg best rmbut saya back to back sihat...yeayyy

    ReplyDelete
  8. best la..dapat manjakan rambut dan kulit kepala..

    ReplyDelete
  9. waaa,,,bez nye....jeles la..hiiii

    ReplyDelete
  10. Remy hazza :
    bole laaa nk cube bro..murah jee..

    ReplyDelete
  11. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :
    layanzzz....ko pon bole cube jee..

    ReplyDelete
  12. Bitt (double IS) :
    saloon sis...best & yg penting berpatutan...cube laa sis.

    *tq yee sis dpt hadiah tu..heheh

    ReplyDelete
  13. hairy:
    ko p jee kat seri kembangan tu haa..

    ReplyDelete
  14. Edy Fee :
    murah bro...just rm10 utk wash cut blow...rmbut cun cm ko bole laaa wat treatment..

    ReplyDelete
  15. DanieL AdiE :
    sonok adie..yg best FREE!!!

    ReplyDelete
  16. Lydia Miza(Aidyl Azim) :
    ujang mai lepas akak balik jee...

    ReplyDelete
  17. NoorLeen Fazel :
    tau dh rmbut ko dh cntik kan....heheh...

    ReplyDelete
  18. Azee Hana :
    haaa kalau jales nk merasa sila laa jengah yee..

    ReplyDelete
  19. siap boleh urut2 kepala ..mesti asyikk eh!!...korang g sini lah ye..

    ReplyDelete
  20. haishh.. bro invite aritu.. tp ade hal pulak.. melepassss

    ReplyDelete
  21. baru lepas buat treatment harituu.
    so tak leh na pergi lagi.
    nanti budjet untuk bulan ni lariiiii
    T____T

    ReplyDelete
  22. thanks follow.. sya da pon follow yang ke 900... hehehe saya da bgth, sape jg follower sy yg ke 100, sy bagi top up RM10 bila da genap sebulan blog sya... 30 hb nti,sya kontek bro k...

    ReplyDelete
  23. bos...mohon delete komen dan edit pic ana ye....
    mohon sangat2... :')

    ReplyDelete