Perjalanan tanpa sempadan

Sunday, June 10, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Pernah tak korang rasa nak sangat p mana-mana tanpa hala tuju??? Maksud patik korang akan bergerak driving, isi minyak full tank dan gerak kemana kaki menekat minyak dan tangan memusing stering. Dengan harapan membawa diri yang lara laa konon. Korang selalu nak  mane ek????

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

5 komen

  1. sye suka drive gi masjid....n nangis kat situ klau ada masalah....

    ReplyDelete
  2. drive sampai sabah dan sarawak pun best gak....hihihi

    ReplyDelete
  3. byk kali jadi, konon2 bajet lari dr rumah la tp tak sure nk g mana. tp siap sms adik kalau pape jd tlg repot polis.. hahaha ;)

    ReplyDelete
  4. masa muda2 dulu selalu mcm tu...hehehehe tempat penuh org, penuh makanan, penuh kawan-kawan di terjah hehhee

    ReplyDelete